Az normális hogy anyám minden este rá kényszerít engem hogy elmenjek pisilni akkor is ha nekem nem kell és már mennék aludni?
Figyelt kérdés
16 vagyok, és már kb évek óta ez vandec. 13. 06:41
11/21 anonim válasza:
Ne hagyd magad kényszeríteni, ha nem kell pisilni, ne menj! Anyád meg fejre is állhat.
12/21 anonim válasza:
Ha hangos vagy, akkor jogos a kérése.
13/21 Kései Sirató válasza:
Nem, nem normális, mert már nem vagy 3 éves.
14/21 anonim válasza:
Egyetem alatt egy vén asszonytól béreltem szobát. Ő is ki akarta kötni, hogy este nyolc után már ne menjek fürdőbe vagy wc-re. Utána már az is baj volt, hogy ég a villany nálam sokáig, mert tanultam, aztán az lett a baj, hogy sört ittam. A vége az lett, hogy megpofoztam a vén qrvát és akkor nem ba....tatott tovább. Azóta is utálom az öregasszonyokat (tisztelet a kivételnek). 45N
15/21 anonim válasza:
Egy 16 évesről beszélünk, nem egy hátomévesről.
Az anyuka konrtollmániás idióta, ez a nagy helyzet. És akkor mivan, hogy éjjel kell kimennie? Tragédia, tényleg.
16/21 anonim válasza:
Nekem meg az a nem normális, hogy valakinek ez magától nem jut az eszébe. Szóval nem szólnék, de azért, mert nem is gondolom, hogy nem megy el.
17/21 A kérdező kommentje:
De éjjel soha sem kell pisilnem.
Semmilyen gondom nincs a pisilessel, minden rendben van odalent.
Sokszor van hogy amikor mondja h WCzzek be megyek, de nem pisilek mert nem kell és utána lefekszem aludni aztán reggelig alszok és semmi probléma
dec. 13. 15:24
18/21 anonim válasza:
Ha nem kell, akkor is jó azért időnként pisilni menni. Mert könnyen elszaporodnak a bacik a hugyhólyagban. Gondolom anyád attól félt, nehogy bajod legyen.
19/21 anonim válasza:
De ha pl előtte volt fél órával lehet nem kell neki ismét pisilni. Meg csak lefekvés előtt??
Így ahogy leírtad valóban nagyon furcsa dolog. Nem kérdezted meg soha, hogy miért menjél mindenképpen pisilni??
20/21 anonim válasza:
12 ha lefekvés előtt elmegy wc re akkor is kellhet neki éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!