Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet leküzdeni az...

Hogyan lehet leküzdeni az anyakomplexust/anyahiányt? (Hetero vagyok, 20/L)

Figyelt kérdés
dec. 12. 21:44
 1/4 anonim válasza:
14%

Szerintem próbáld ki egy kb veled egykoruval az ismerkedést ,ha mégsem tudsz vonzódni hozzájuk ,akkor ne változtass rajta .Ha te úgy érzed magad jobban és kielégülten ,miért változtatnal rajta?

Ez most pl olyan hogy nekem a velem egykoruak jönnek be kb max 1-2 év különbséggel, és azért hogy a társadalomnak megfeleljek mondjuk egy olyan világban ,ahol inkább a fiatalok az idősebbekkel jönnek össze…Akkor nekem is követnem kellene a többi ember példáját? És hagyjam a velem egykorú társaimat?

Nem….

Ha találsz megfelelő partnert ,aki kielégíti a vágyaidat, akar érzelmileg vagy testileg ,akkor kívánom hogy a szíved válaszd és csak légy önmagad ❤️

dec. 12. 23:13
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
Nincs az életedben esetleg egy másik nőfigura, aki idősebb és akivel ki tudnál alakítani szorosabb kapcsolatot?
dec. 13. 04:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Sztem úgy, ha beazonosítod a komplexus kialakulásának okát, okait!
dec. 14. 13:24
 4/4 anonim válasza:
100%
Letudod írni, hogy mi az amire azt mondod anyakomplexus? Törődés, babusgatás, féltés vagy mi tartozik ebbe a te irányodból?
dec. 17. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!