Mitől alakul ki az anyakomplexus? Mit lehet ellene tenni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 20:24
1/10 anonim válasza:
én pl. szeretem a nagy mellű nőket....a páromnak is nagy a csöcse, szeretem is cumizni ,de nem akarok tenni ellene.
2/10 anonim válasza:
Micsoda lényegre törő,és magas intelligenciáról árulkodó komment az első. Büszke lehet rád a párod!
25/N
4/10 anonim válasza:
a másodiknak kis melle van és itt kompenzál :)
7/10 anonim válasza:
óóóó ezt a választ vártam.Tudod messziről jött, és láthatatlan ember azt mond amit akar.
Legalább akkora csöcsöd lehet, min t nekem az inteligenciám ugye.Semmi. :)
8/10 anonim válasza:
:) Az anyakomplexus nem abban nyilvánul meg, hogy "szeretem szopni a barátnőm csöcsét, mert jó nagy ".. Ugyanis egy anya szerepe sem merül ki a szoptatásban.. :) Istenem...
9/10 anonim válasza:
A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:30
nem, h nagy mellu baratno, de meg azt is ketlem, hogy van baratnod ilyen intelleganciaval!
Messzirol jott ember.... :-P
10/10 anonim válasza:
Valamiért sérül a szülő gyerek kapcsolat, ezért felnötként pótolni akarják azt ami kimaradt gyerek korukba. Nem csak külső vagy a kor a fontos hanem hogy olyan partnert találjanak aki mellet gyerekek lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!