Ez anyakomplexus?
Nálam jóval idősebb, nők társaságát keresem, és velük érzem jól magam. Kiválasztok magamnak egy anyám korú nőt, és kialakítok egy képzeletbeli családot vele, a saját képzeletemben.Ott Ő az anyukám. Elképzelem, hogy milyen a szeretete, milyen a szigora, mit engedne meg nekem, és mit nem. Elképzelem azt, hogy reggel suliba visz, és egyéb ilyen anya-lánya közötti kapcsolatot.(Szexuális vagy bármi ilyesmi féle gondolat még csak eszembe sem jut!)
A saját anyámmal nem valami jó a kapcsolatom.
Lehetséges, hogy ez anyakomplexus?
Egy lány...
Talán anyád miatt van ez, nemtekintesz rá anyaként, de hiányzik hogy legyen. Én is kényszerből élek anyámmal, és az utobbi években már csak "lakótársként" nézek rá.
Tudom szomorú, de akár több mint 1 oldalban le tudnám ide irni hogy miért, de inkább nem teszem. Megvan rá az okom.
Nekem is hiányzik egy normális "anya", főleg hogy apum sincs, nem is ismertem mert meghalt szinte mikor születtem.
Azt gondolom, hogy valami miatt a korosztályoddal nem találod meg a közös hangot - bármennyi idős is vagy, talán mert érzelmileg és/vagy értelmileg érettebb vagy náluk.
Azt is gondolom, hogy éanyád talán nem ért meg, esetleg nem bánik jól veled.
Lehet, hogy komplexus, de valószínűbb, hogy egyszerűen vágysz egy, talán melegebb, (kéretik jól érteni) családiasabb életre, kapcsolatokra.
Elég valószinű.. Teljesen lehetetlen édesanyáddal rendbehozni a kapcsolatod?? Csak ő az anyukád..:)
De ha így is van, családban nincsen valaki aki segíthetne ebben? Nagynéni stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!