Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez anyakomplexus? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az én korosztályomban lévő csajok olyan ovisok! Ha bepasiznak, szégyellik ha arcon puszilják! Meg mindig el akarják titkolni a pasijukat! Olyan idegesítő! Ezért mindig az ilyen 2-3 évvel idősebb csajokkal csajozom mert őket legalább meg lehet csókolni.. Ez már anyakomplexus?2010. máj. 20. 22:20
1/8 anonim válasza:
:DDDD Anya-/apakomplexusról akkor beszélünk, ha valaki a jelentősen idősebb korosztályból keres magának párt és azzal érzi jól magát. Nem?
2-3 év nem kor, főképp, hogy meg tudod értelmesen indokolni, hogy miért kerülöd a kortársaidat.
2/8 nielindi válasza:
anyád 2-3 évvel idösebb mint te!?!?! :O
3/8 anonim válasza:
Nem, dehogyis az! Azt akkor mondják, ha sokkal idősebb a nő, mint a férfi.
Ha így érzed, nyugodtan. :-)
Ha így komolyabb lányokat találsz, az csak jó!
4/8 werte válasza:
Az én barátnőm 8 évvel idősebb, mégsem érzem, hogy anyakomplexus lenne:)
F/29
5/8 anonim válasza:
Ez nem anyakomplexus. Szimplán csak az érettebb lányokat szereted. Nincs ezzel semmi baj. Örülj,hogy érettebb vagy a veled egykorú lányoknál.
20L
6/8 A kérdező kommentje:
igazából csak azért írtam ki h anyakomplexus h legyen mit kérdeznek xD Amúgy csak idegeskedtem és egy csomóan mondták h én kell idősebb legyek :@
2010. máj. 21. 13:10
8/8 A kérdező kommentje:
sry! 13 ;)
2010. máj. 21. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!