Ez lehet anyakomplexus? Ha nem akkor mi lehet?
Figyelt kérdés
Az anyukámmal nem jó a kapcsolatunk, mert ő a bátyámat jobban szereti mint engem és néha úgy érzem hogy nincs is anyukám. Egy pár éve észre vettem, hogy mindig az idős nők a szimpatikusabbak, velük hamarabb megbarátkozok mint a velem egyidősekkel ( nem vagyok leszbikus... ), és aki már közel áll hozzám, azzal olyan dolgokat beszélek meg amit egy lánynak az anyával kéne hogy megbeszéljen.. De tényleg több idős női barátom van mint fiatal. Létezik hogy egy pótanyát keresek bennük???
Biztos hogy egy lánynak nem lehet anyakomplexusa??
2013. szept. 17. 16:12
1/1 anonim válasza:
Siman lehet, hogy azt probalod bepotolni veluk, amit anyukadtol nem kapsz meg. Nem tudom, hogy ez "komplexus"-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!