A gyermekeim elfelejtették a születésnapomat. Tudassam velük?
Két felnőtt gyerekem van és két kicsi unokám. Tegnap volt az 55. születésnapom és a két gyerekem egyetlen szóval sem köszöntött fel. A hétvégét együtt töltöttük, én akkor is vártam,hogy legalább 1 szál virág erejéig gondolnak erre. Nem szoktunk ünnepségeket tartani nekünk öregeknek,de ez nagyon rosszul esett.Főleg azután, hogy az apjukat drága ajándékkal lepték meg a tavaszon. Én semmi ajándékot nem vártam, csak egy puszit,egy sms-t, emailt, vagy egy telefont. Gondoltam írok nékik egy emailt, és megköszönöm, hogy gondoltak rám. Szomorú vagyok de attól félek ezzel csak magamra haragítom őket.
:(( Nem tudom mitévő legyek, hallgassak vagy tudassam velük, hogy mit érzek?
Szerintem még várj,lehet,hogy meg fognak lepni valamivel.
Istes Éltessen!
Esetleg a férjed hívja fel rá a figyelmüket, hogy ez nem volt szép. Amíg mi kisebbek voltunk és nem igazán tudtuk ki mikor hol... akkor mindig apu szólt ránk, hogy "el ne felejtsétek, hogy anyátoknak ma szülinapja van". Már 22 vagyok, de délutánonként még mindig felhív apu, ha anyu szülinapja van, hogy na felköszöntöttétek már? Ha nem, akkor miért nem?
Elhiszem, hogy nagyon rosszul esik, de azt hiszem jobb ha nem te írsz!
Most maradj csendben, legközelebb említsd meg nekik hogy tavaly elfelejtették. Lehet viccelni is vele, akkor még csak nem is sértő.
Ugyanígy elviccelheted a következő ünnepi alkalomkor.
Egyébként van ez így.
Én nagyimnak nem tudom mikor van a szülinapja, fel volt írva telefonba de elvesztettem az adatokat, halál rossz a memóriám.
Már vagy két köszöntés kimaradt, ég a fejem.
Legközelebb megkérem páromat hogy kérdezze meg :)
Szerintem ne írj.
A férjem a névnapomat felejti el rendszeresen. Nem rosszindulatból, hanem olyan típus, akit nem a memóriája miatt fognak ellopni.
Nem szóltam, kb két héttel később derengett neki, hogy mostanában van. Rákérdezett, én mindenféle neheztelés nélkül mondtam, hogy mikor volt. Elnézést kért, azóta felírja.
Esetleg annyit tehetsz, ami végképp nem direkt, hogy egy beszélgetésbe beleszövöd, hogy a szomszédtól, rokontól, barátnőtől milyen kedves üzenetet/ajándékot kaptál. Ha akkor sincs homlokra csapás, akkor ne erőltesd tovább.
Ha eddig soha nem felejtették el, most szerintem belefér egy tévedés.
# 6/7
Ez nehéz lesz, mivel a lányomnak holnapután lesz a 33. születésnapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!