Mit mondjak ha elfelejtették a névnapomat?
Én barátnőmét felejtettem el.
Eléggé gáz volt, kb az összes haver ott volt, és 'Na milyen nap van ma?' Lövésem sem volt :$ Aztán egyik ismerősöm odajött és benyögte, hogy szánalmas vagyok, és hogy mekkora szégyen. Akkor néztem oldalra és megláttam a csajt, rögtön láttam, hogy Úristen, névnapja van. Ő is haragudott rám, de szerencsére nem sokáig.
Nézd... Én speciel még a sajátomat sem tudom :) Nem várható el mindenkitől, de ha egyet sem kapsz, ott már tényleg baj van.
Nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Semmit ne mondj!
Egy alkalommal az én tesóm is elfelejtette a névnapomat, ezért én is "elfelejtettem" az övét.
Ő viszont ezt szóvá tette nekem, akkor közöltem vele, hogy abban a percben megköszöntöm, ahogy ő is engem.
Totál elfelejtette, de hát az ilyesmit kierőszakolni, vagy ilyesmiért megharagudni szerintem rosszul jön ki.
Emelkedj rajta felül, majd "eljön még a te időd"! ahogy mondani szokták.
Akkor Sok Boldog Névnapot Neked! =)
Az enyémet is mindig elfelejtik a "barátok"...
Hát én is szoktam vinni valami kis apróságot nekik, de ők nem viszonozzák. Ilyenkor tégy úgy, mintha nem történt volna semmi, mert lehet, hogy direkt volt, és ha látják, hogy szomorú vagy ideges vagy, akkor azon csak röhögnek.
18,56-os vagyok!
Hát egy kicsit "ciki". De ne búsúlj, ahogy írtam, jön még majd az ő névnapja is. Ha majd rákérdez, hogy miért nem köszöntötted fel, megkérdezed tőle: nem emlékszel, mit is kaptál te őtőle a saját névnapodon?
El fogja szégyellni magát, majd ezek után szedd elő a szekrényből a neki készített ajándékot, de amíg szóba nem hozza, fel ne köszöntsd!!! Tanuljon rendet! :)))
köszi a választ igaz,hogy elfelejtették de másnap bocsánatot kértek meg felköszöntöttek.Örültem neki.:)
Már nem is gondolok rá.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!