Születésnapomat ünnepeljük, mégis mindenki engem bánt, normális ez?
Apróságok,de egész álló nap.Ma van a születésnapom,és úgy volt hogy ünnepelünk.De hát folyton hergelnek.A testvérem csúfolódott,utánzott.Apukám azzal jött hogy mennyivel műveletlenebb vagyok,mint ők.Ésatöbbi.Persze hogy egy idővel megsértődtem,kiborultam,kiabáltam.(Amúgy is "idegbeteg" vagyok)Most beküldtek a szobámba,és én nem kapok az ünnepi ételből.
Arra lennék kíváncsi hogy más családokban is így megy ez?Hogy a legfiatalabbat bántják,annak ellenére is hogy éppen szülinapja van?
Amúgy is "idegbeteg" vagyok
Ezért.
Fel a fejjel, és Isten éltessen sokáig!
Nekem tegnap volt a szüli napom, és nem köszöntött fel senki...
Köszi 2. :) Aranyos.
De tényleg érdekes hogy másoknál akiket folyton piszkálnak,azt a szülinapján békén hagyják e. :)
Apukám nem kiakadt,csak azzal baszogatott hogy "ők mennyivel okosabbak mint én, és mindig legyőznek honfoglalóba."
De úgy látom nem érted.Azért köszi!
Kedves 4.! Boldog szülinapot utólag.El tudom képzelni milyen rossz érzés! :(
Pláne hogy az ember semmit nem kér,csak hogy együtt legyen este a család,jól érezze magát,egy ünnepi vacsi keretein belül.És itt ülök egyedül. :(
Nembaj,lesz jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!