Születésnapomat ünnepeljük, mégis mindenki engem bánt, normális ez?
Apróságok,de egész álló nap.Ma van a születésnapom,és úgy volt hogy ünnepelünk.De hát folyton hergelnek.A testvérem csúfolódott,utánzott.Apukám azzal jött hogy mennyivel műveletlenebb vagyok,mint ők.Ésatöbbi.Persze hogy egy idővel megsértődtem,kiborultam,kiabáltam.(Amúgy is "idegbeteg" vagyok)Most beküldtek a szobámba,és én nem kapok az ünnepi ételből.
Arra lennék kíváncsi hogy más családokban is így megy ez?Hogy a legfiatalabbat bántják,annak ellenére is hogy éppen szülinapja van?
Nem.Azon,hogy 20 éve hallgatom hogy én vagyok a salád fekete báránya.Buta,műveletlen és semmirekellő vagyok,főleg hozzájuk képest akik milyen okosak.Például.
És igen,azzal jöttek hogy rengeteg mindent nem tudok(ami a játék folyamán kiderül),amit ők igen,meg amit illene tudnom.
Amúgy legalább ilyen rossz szülinapot kívánok neked is kedves utolsó válaszadó.
Aki nem tud rendesen válaszolni,segíteni,az miért teszi?...
Kár hogy nem korlátozzák jobban a felhasználókat gyik-on.Minden ilyen kis bunkót törölni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!