Mivel tölthetném a születésnapomat?
szegénykém.
Ha nő vagy akkor tarts egy szépségnapot,engedd meg magadnak hogy aznap mindenki körülötted ugráljon,menj el fodrászhoz,pedikűr-manikűr,akár masszázsra is,kozmetikushoz,este meg rakd be a kedvenc filmeidet és nézd meg őket,az legalább tereli a gondolataidat,és jó kedvre derít!
Ha férfi vagy menj le konditerembe,de ez nőnek is jó persze,az jó feszültséglevezető,dvdzés szintén jó alternatíva ennek a nemnek is:)
Tényleg senkit nem tudsz elhívni?
Hát akkor szerintem hívj fel magadhoz egy prostit,az biztos feldobja a szülinapodat csak bírd fizetni :D
Nagyon jó az első válaszoló tippje, de szerintem este is el kellene mennie valahova a kérdezőnek. Kifejezetten valami olyan helyre, ahová jó fejek járnak, ahol bizonyos műfajú emberek találkozni szokta. Nem tudni hol laksz, és milyen helyek vannak ott, de mások járnak pl. a Zöldsárkány teázóba, mint a szód presszóba, vagy a tejivóba, ilyesmire gondolok, vagy a Művészbe, szóval ahol van műfaj.
Igen, egyedül menj, és gondolj szünet nélkül arra, hoyg kedves emberek vesznek körül. Gondolj rájuk bizalommal és jókedvvel. Nem kell kifejezetten mosolyognod, de legyen az arcodon a huincutkás gondolatok tükröződése. Vigyél fényképezőt, és fotózd magad különféle helyeken, esetleg más-más kiegészítőkkel. Baró lesz. Egyedül lenni nem kell, hogy magány legyen. Kalandozz szabadon!
Ó, ez elég szomorú.
Igaza van az elsőnek, fordíts magadra időt, csináld azt amit szeretnél :) Nézz filmeket, süss valamit(ha lány vagy, és van hozzá kedved persze). A lényeg, hogy foglald le magad, hogy ne is legyen időd arra gondolni, hogy egyedül vagy a szülinapodon.
Szüleid nem lesznek ott? Barátaid, ismerőseid?
22 vagyok és lány. Nem budapesti, egy vidéki kisvárosban lakom. A szüleim dolgoznak, csak apu üzleti úton, anyuval terveztünk valami csajos estét, de mivel nagymamámmal mostanában nincs minden rendben, nem biztos hogy lesz rám ideje. Persze megértem, nincs is ezzel gond. A párom elutazott, max távolról tud támogatni, bátyám a barátnőjénél van. Az egyik barátnőm elköltözött a világ másik végébe, a másik csak 100 km-re lakik, egy harmadik barátom Németországban él. Haverok szétszéledtek, nyaralnak, barát, barátnő stb.
Megszoktam már, hogy egyedül töltöm a születésnapomat, az utóbbi 4 évben szinte mindig külföldön voltam. Viszont mindig volt aki meglepjen és/vagy felköszöntsön ilyen távolról is. Most fura, hogy itthon vagyok még is egyedül leszek. Kicsit szomorú is vagyok emiatt, ezért kellene valamivel elfoglalnom magam. Megpróbálom ezt a szépségnapot. Bár a fodrászom nyaralni ment, a kozmetikusomhoz nem tudom be tudok-e még jutni. Manikűrösnél pedig sosem voltam. :$
Először is Boldog születésnapot!! Nekem ma a névnapom van,hát én sem szamitok tul sok jora....
Vegyel fel egy nagyon csini ruhat,sminkelj meg minden,és utana csoinald csak azt amihez kedved van,setalj,vegyel egy jo ujsagot ülj ki valahova olvasgatni(ne haza!) shoppingolj egy kicsit,és légy nyitott hatha összefutsz valami regi ismerőssel,vagy valakivel.Ülj be valahova ebédelni esetleg.
Boldog szülinapot!
Csináld azt amit akkor tennél, ha nem lenne semmilyen különleges nap.
Én a karácsonyt is egyedül töltöttem már második éve és azt a módszert találtam a legelfogadhatóbbnak, ha nem is gondolok bele, hogy ünnep van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!