Miért mindig én vagyok a rossz?
15 éves lány vagyok. Jól tanulok, segítek is itthon.
A tesóm (22 éves lány) mindent rám fog, ha neki valami tönkremegy.. Igaz, egyszer-egyszer felveszem a ruháit és vigyázok is rá. Egyébként ő is felveszi az én ruháimat..:) de ez már felháborító amit csinál. Minden kis apróságot ás nagyobb dolgokat is rám fog, és megy anyáékhoz mint egy öt éves hogy: "Már megint tönkretette.." Van, amihez életembe nem is nyúltam mégis "én tettem tönkre"! Már olyan szinten nem tudom magam türtőztetni (tönkre tesz idegileg), hogy bizony rávágok a kezére vagy ilyesmi. Tudom nem helyes de ha folyamatosan ezt csinálja nem tudok már idegességembe mást tenni. Akkor jön a következő, hogy ő visszaüt, megharap, én sírva fakadok a fájdalomtól jönnek apáék és engem szidnak le, hogy ne sírjak meg ne nyúljak a másik cuccához. Nem is hallgatnak végig, csak tesóm nagy hangon prédikál, hogy kis szaros vagyok, mit képzelek magamról. El szeretnék már menni innen, teljesen tönkretesznek.
Mit tehetnék?
néha a támadás a legjobb védekezés..
Ha rádfog valamit és mellette igencsak kiabál akk vakkancs oda neki egy ilyet: "Már megin tombolsz te bölény?-.- Vedd már észre magad hogy csak neked kellenek a szarságaid"
Igazábol bölény helyett rib@ncot akartam mondani de így is megteszi:D.
Hergeld fel a nővéred hogy a szüleik lássák az ő foga fehérjét. Vágd a fejéhez h te nem akarsz olyan lenni mint ő.. hogy neki minden elromlik a kezébe. Ha csak egy két olyan technikát tanulsz amivel feltudod hergelni úgy hogy te megöröd a nyugalmadat ő meg tombol és ideges.. na az az igazi trollság. A nemkutya.com-on néha vannak olyan troll viccek amit megismételhetnétek. Lehet hogy nagyon G.cinek tart érte mindenki de egy ilyen trollság nagyon jól tud esni.
A szüleidnek meg csak annyit kell mondanod hogy a 'drága' nővérkéd az idegbeteg 5percét éli át megint:P
sok sikert kislány;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!