Szerintetek van jövője egy ilyen kapcsolatnak?
A nő tervezgetős, megfontolt. A férfi spontán, utál tervezni. (Véleménye, hogy a tervekből úgysem lesz semmi)
A nő igényli a komoly beszélgetéseket a "tartunk-e valahova" kérdéseket!? A férfi irtózik tőlük. Komolyan gondolja a nővel, szereti..de azon az állásponton van, hogy az életben semmi sem biztos. Felesleges annyira belemerülni ezekbe a témákba.
Nyilvánvaló, hogy rólam és páromról van szó! Én 27 éves nő vagyok, ő 32 éves férfi.
Bennem olyan érzések vannak, hogy bár még nem vágyok sem gyerekre sem házasságra nem szeretném az időmet vesztegetni egy olyan kapcsolatra ami nem tart sehova. Ahhoz azért már nem vagyok annyira fiatal. (3 éve vagyunk együtt, jól megvagyunk..de nincsenek terveink) Nekem lennének párom nem partner ebben. Azt mondja ezek a dolgok csak úgy jönnek maguktól, felesleges megtervezni őket.
De bennem ez a hozzáállás olyan érzést kelt, hogy nyitva hagy minden lehetőséget. -Ha együtt maradunk jó, ha szétválnánk jó.- Ettől frusztrált és bizonytalan leszek/vagyok!
Érthetőek az érzéseim? Vagy szerintetek én veszem túl komolyan a dolgokat?
Teljen érthetőek az érzéseid. Nyilván te sem olyan tervekre gondolsz, hogy jövő szeptemberben egy kisfiatok lesz, 32 hónap múlva egy kislányotok, és a Petőfi utcában vesztek 2 szobás lakást, és addigra 3 éves házasok lesztek pont...
De azért legalább körvonalakban mondhatna terveket. Mondjuk, hogy 3 éven belül valamikor esküvő, és 5 éven belül egy gyerek. Hogy az ember legalább el tudjon képzelni valami jövőképet.
Nézd, a nem válasz is egyfajta válasz. legalábbis tapasztalataim szerint.
Szóval az én tanácsom az, hogy egyszer csak úgy elmondod mondológban, hogy te hogy képzeled, milyen férfit képzelsz magadnak. Elmondod a pasidnak, hogy nézd, én szeretnék majd családot. szeretnék gyerekeket. olyan férfivel szeretnék élni aki szeret engem és kellek neki. Sajnos rajtad ezt pillanatnyilag nem érzem. Gondolkozz. Ennyi. nem kell ragozni. Aztán gondolkozzon.
Közben csinálj több külön programot, mászkálj a barátnőiddel és nyiss mások felé. Aztán a pasi majd dönt. vagy vesz egy gyűrűt, vagy elcuccol. De kimozdulsz a holtpontról.
Én azt tudom, hogy akinél úgy érzetem hogy nem szeret engem eléggé, az úgy is volt.
a férfiak irtóznak attól, ha valamit rájuk kényszerítenek
azt kell velük éreztetni, hogy az ő akaratuk teljesül
szóval vedd lazára szerintem. helyből érdekesebb leszel és többet akar majd.
4-es válaszoló ügyesen összefoglalta amivel egyetértek.
Helyedben elgondolkodnék azon a "szeret" kifejezésen.
Számomra a szeretet ragaszkodást jelent. Ffi vagyok amúgy, és ha szeretek egy nőt, szerelmes vagyok belé, akkor szeretném magamnak. Vele élni, vele tervezem a közös jövőt.
Ilyen kamu duma, higy ő nem tervez semmit?!
32 éves ffi, ha még nincs semmilyen terve?! Erről inkább a kamaszfiúk jutnak eszembe, akik az életet akarják élvezni és minden ami belefér.
Lehet a pasid megrekedt a 16-éves szinten? Nekem így jön le.
Köztudott, hogy a nők komolyabban gondolkodnak fiatal korban. Ffi-aknak kell idő, mire felzárkóznak és felelősséggel tudnak élni, ám ennek már rég ki kellett volna egyenlítődnie. Ismétlem, ezek a gondolatok egy fiatal kamasznál érthetőek, de nem 32 évesen.
Valóban döntés előtt állsz, tedd azt, amit a 4-es írt és meglátjuk... hátha magába fordul és átgondolja.
Neked is folyik az életed és fiatalabb nem leszel egyetlen perccel sem.
Az élet drága.
Nem mindegy kivel éled, és vagy pazarlod, vagy értéket hozol létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!