Baj, ha párkereső oldalt nézeget?
Igaza van. Ne uralkodj rajta. Hagyd ott a p*csába! Az fel sem tűnik neki, hogy téged is így ismert meg, és ez téged esetleg bánt? Hogy neked ez most olyan, hogy jó vagy, jó vagy, de azért nézelődök még, hátha....
Hát, nekem nagyon nem jönne be....
Én is hasonló cipőben járok. Mi chaten ismerkedtünk meg, és oan rossz belegondolnom, hogy máig beszélget azokkal, akiket szintén ott ismert meg.
De ha nem levelezik, akkor tényleg nincs gond(:
Mindig abból indulok ki, hogy én is meg szoktam nézegetni pl. iwiwen más pasikat is, attól még imádom a barátomat, és attól, hogy én is beszélgetek a chates ismerőseimmel, attó még a barátomat szeretem(:
Szóval képzeld magad a helyébe, te sem örülnél, ha olyan miatt vádolna, ami veszélytelen(: Lehet, hogy van olyan, aki megtetszik neki, de amíg nem kezdenek el írogatni egymásnak, és amíg Veled van, Téged szeret, aggodalomra nincs ok, bízz meg benne(:
Nálunk ebből vita lenne,ha ilyen oldalon kapnánk egymást!Az más,ha ott vagyunk egymás mellett és belepillantunk dolgokba,de nem órákig,és nem egymás tudta nélkül!Az a leggusztustalanabb,ha a hátad mögött csinálja mindezt!
És minek ir levelet??
amugy meg ahogy kivettem a fennt irtakból,még megpróbálja megmagyarázni a dolgokat neked!Én nem hagynám!!
"Csak szeretném megérteni, de nem megy, miért kell fölmenni."
csak többet akarhat a párod. én nekem ha lenne párom, akkor törölném a regisztrációmat, ne "zaklassanak" onnan,innen email-el feleslegesen. csak akkor hagynám meg ha várnék "valakire" még...(esetleg pluszba?).
még ha ismerkedni is akarna, akkor se társkereső oldalon tegye, ott az a "cél" hogy élettársat keressen az ember, nem pedig ismerősöket,haverokat.
ha rosszindulatú vagyok, akkor valaki jobbat keres magának... addig te is jó vagy címszóval.
ha jóindulatú, akkor sok a szabadideje és ezért unaloműzőként és megszokásként nézi.
szerintem próbáljatok meg több közös programot szervezni, hogy ne legyen ideje nézegetni a társkereső oldalt. ha a sok program és az ebből származó fáradság ellenére is nézegeti, akkor elgondolkoznék a "rosszindulatú" nézőponton.
24 éves és férfi vagyok.
szóval ezt gondolom, de lehet más is.
"nem olyan jók vannak, mint mikor megismert" azért ez nagyon durva. ez jut eszembe róla: hát ha lennének jobbak, akkor tuti ugranék rájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!