Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütni a nőt, amiért elkérte...

Renbaba kérdése:

Megütni a nőt, amiért elkérte a saját pénzét?!

Figyelt kérdés

Barátnőmnek volt a mai nap egy olyan esete, hogy a párja (már van egy gyerekük) megütötte. Az a történet lényege, hogy barátnőm elkérte tőle a pénzét, ami a párjánál volt, és a pasi válasza az volt, hogy mennyi pénzt adtam már neked a hónapban...ami persze nem igaz! A barátnőmnek nemrégiben volt egy nőgyógyászati műtéte amit a szülei fizettek, a gyógyszereit, a suliját, netbookját, mindennapi szükségleteit, egyszóval mindent ők fizettek neki! Erre a pasija azt mondta: "anyádék nem adtak neked egy forintot sem"! Erre a barátnőm pofon vágta, mert már a sírásba sértegette őt! De a pasija ezután olyan pofont adott neki, hogy felrepedt a szája, és földre került. Aztán persze még nagyobb veszekedés, levágta az ágyra...fojtogatta stb...

Mit gondoltok? Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

2012. aug. 29. 19:13
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

A történetből alapvetően hiányzik valami, ami tisztázná a címben szereplő "a nő saját pénze" c. fogalmat. Mert ugye, ha az ember él közös háztartásban a párjával meg a gyerekükkel, akkor saját pénzről akkor beszélhetünk, ha az általa megszerzett jövedelemből a közösbe már betette azt, ami a háztartásból meg a gyerek eltartásából az ő része. Viszont az alaptörténetből is, meg a kérdező kommentjeiből is az valószínüsíthető, hogy ilyen nincs. Innen nézve a történet lefolyása inkább úgy nézhetett ki, hogy a férfi összeszedte a pénzt a háztartás meg a gyerek eltartására, a nő kapott valamennyit a szüleitől, amit a párjához került, majd a nő per a "saját pénze" címszóval akarta visszakérni. Ha így történt, akkor viszont tökéletesen megértem a párja kibukását, és az ebből eredő sértegetéseket.

Én a férfi helyében ez esetben fapofával beadnék egy gyermekelhelyezési és tartási pert a bíróságra, és akkor ha nála helyezik el a gyereket, akkor a harcias menyecske eltűzhet dolgozni, és fizetni a saját részét tartásdíj formájában, ha meg a nőnél, akkor emberünk az eddigi "tartsa el a nőt és a gyereket" helyzet helyett kipengeti a gyerek eltartásának felét, ahogy illik, és a harcias menyecske esmeg eltűzhet dolgozni... ez pl. egy teljesen civilizált megoldása a kérdésnek, se hangos szó, se brutalitás.

2012. aug. 30. 20:19
 32/34 anonim ***** válasza:

29-es:

Igen, biológiailag lehetetlen egy férfinak szülni. Biológiailag nem lehetetlen, hogy egy nő erősebb legyen egy férfinál, de ritkábban fordul elő, mint az ellenkezője. ÁTLAG férfiról és ÁTLAG nőről beszéltem. Ez nem zárja ki, hogy te pl. erősebb legyél bárkinél.

Egyébként bámulatosan ironikus, hogy primitívnek hívsz, utána pedig csak azért megfejelnél, mert egy helyen vagyunk, és máshogy gondolkozunk. Kicsit gusztustalan.

2012. aug. 30. 21:44
 33/34 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kellett lepontozni mindenkit, aki nem a kérdező véleményét osztja.

Ő írta:

"Mit gondoltok? Kíváncsi vagyok a véleményetekre!"

Mikor valaki nem azt írja, hogy mennyire sajnálja a barátnődet, leírod, hogy szégyelljük magunkat, hogy ilyeneket mondunk róla.

Mivel a százalékok a válaszok hasznosságát mutatják, akkor érteném meg a lepontozást, ha valaki azt írta volna, hogy öt perce kakált egy jót, illetve, hogy végigbőgött két éjszakát, mert annyira hiányzik neki a Neil Armstrong. Ezek nem a témához kapcsolódnak, és nem a témáról alkotott véleményünket fejezik ki.

De amikor azt írjuk, hogy a barátnőd egy idióta, akkor azzal a kérdésedre válaszolunk. Vagyis, hogy "Mit gondoltok? Kíváncsi vagyok a véleményetekre!"

2012. aug. 31. 09:28
 34/34 anonim ***** válasza:
Erre már nincs reakció? :)
2012. szept. 3. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!