Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütni a nőt, amiért elkérte...

Renbaba kérdése:

Megütni a nőt, amiért elkérte a saját pénzét?!

Figyelt kérdés

Barátnőmnek volt a mai nap egy olyan esete, hogy a párja (már van egy gyerekük) megütötte. Az a történet lényege, hogy barátnőm elkérte tőle a pénzét, ami a párjánál volt, és a pasi válasza az volt, hogy mennyi pénzt adtam már neked a hónapban...ami persze nem igaz! A barátnőmnek nemrégiben volt egy nőgyógyászati műtéte amit a szülei fizettek, a gyógyszereit, a suliját, netbookját, mindennapi szükségleteit, egyszóval mindent ők fizettek neki! Erre a pasija azt mondta: "anyádék nem adtak neked egy forintot sem"! Erre a barátnőm pofon vágta, mert már a sírásba sértegette őt! De a pasija ezután olyan pofont adott neki, hogy felrepedt a szája, és földre került. Aztán persze még nagyobb veszekedés, levágta az ágyra...fojtogatta stb...

Mit gondoltok? Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

2012. aug. 29. 19:13
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Azért, mert máshogy nem tudna megélni. Most kezdte el a sulit, de havi 39 ezer Ft-ot kap. Segítenek a szülei, de ha minden az ő vállára szakadna, akkor nem bírná! :(
2012. aug. 29. 19:47
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Más ennél sokkal rosszabb helyzetben van,a barátnődnek legalább ott vannak a szülei mellette.De ha ennyi esze van,hogy minden nap péppé akarja veretni magát,az az ő hibája.
2012. aug. 29. 19:56
 13/34 anonim ***** válasza:
17%
Azt annyira bírom, hogy a nő bármikor ütlegelheti a férfit, azzal semmi baj de ha egy férfi megüt egy nőt akkor szabadsági jog, gyermekjóléti, bíróság, rendőrség. Elárulom, hogy régebben 20 évvel ezelőtt igenis kaptak a nők és kepzeljetek el, hogy TÚL ÉLTE.
2012. aug. 29. 19:57
 14/34 A kérdező kommentje:

Nem ütlegelte...egy pofont adott, s mint mondtam, nem csak úgy...hanem előtte ordibált vele és sértegette! De igaz, nem kellett volna pofon vágnia! De amit kapott..repedt száj, kéznyomok az arcon, stb.. Ez jár egy pofonért?? (ami, hozzáteszem nem lehetett nagy egy 52 kilós nőtől.

Ha Veletek előfordulna, hogy elszakad a húr, és adtok a párotoknak egy pofont, akkor a dupláját akarjátok visszakapni? Mert egyenlőség nincs, a férfi erősebb (99%-ban)!

2012. aug. 29. 20:02
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy mielőbb szakítaniuk kéne. A lehető legrosszabbat hozzák ki egymásból.

Sok nő évekig tűri a lelkei terrort, a testi bántalmazásra (talán, de csak talán) hamarabb lépnek. Hát itt az idő!

Ettől függetlenül a barátnődnek sem lett volna szabad megütnie a pasast.

2012. aug. 29. 20:22
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Anyagilag így jön ki jobban? Most írtad, hogy a pasi elveszi a pénzét. A gyerekére nem gondol, hogy egy ilyen instabil, uralkodhatnék személyiségű apával akarja egy légtérben nevelni?

Illetve az apa miatt idegbeteggé váló anya jó példa lesz a gyereknek?

2012. aug. 29. 20:27
 17/34 anonim ***** válasza:
86%

"Ha Veletek előfordulna, hogy elszakad a húr, és adtok a párotoknak egy pofont, akkor a dupláját akarjátok visszakapni?" - bocs Kérdező, de kicsit el vagy tévedve... az senkit sem érdekel, hogy a pofozkodó mit AKAR visszakapni, pont ahogy az sem, hogy a tolvaj mennyit AKAR ülni.

Tudod, ez szerintem lelkileg két éretlen ember "úgy kezdődött, hogy Pistike a homokozóban visszaütött" típusú konfliktusa, csak sajnos sokkal komolyabb kivitelben, mert nincs hozzá óvónéni, aki időben a sarokba állítaná a kedves feleket.

Most vagy meg tudják értelmes, felnőtt emberként beszélni egymással a problémájukat, vagy tényleg jobb, ha elválnak, mielőtt valamelyiket (bejósolhatatlan, melyiknél fog elszakadni legközelebb a cérna) a Doszpot utódja fogja körberajzolni...

2012. aug. 29. 21:10
 18/34 anonim ***** válasza:
51%

Ha engem megütne meg nő én is visszaütnék, nincs ebben semmi különös.

Sőt a nő kezdte a verekedést, hisztis lotyó!

2012. aug. 29. 21:18
 19/34 anonim ***** válasza:
36%

Ha hogy azért van a pasival, hogy eltartassa a s*ggét? Ha mindent a szülei fizetnek, miért nem otthon él? Mert kábé az is annyira igaz, mint a többi... Szerintem a pasi tartja el, akit persze ennek ellenére sem védek, csak épp ha a barátnőd is kihasználja azzal, hogy eltartatja a p*csáját, akkor mit rinyál? Akkor húzzon haza a szüleihez!

A pasinak legyen önkontrollja, ha a nőnek nincs? Szerintem ha valaki megüt engem, visszaütök, akkor is, ha egy törékeny nő. Mert ha ő meg azért mer ütni, mert a nemére és az alkatára való tekintettel majd elnézik neki a válaszpofont, akkor egy idióta.

2012. aug. 29. 22:00
 20/34 anonim ***** válasza:
Igazabol az ütesre nincs mentseg. Egyik oldalrol sem. Es valszeg ketszereplös volt a meccs, csak a baratnöd ezt ugy adta elö, ahogy neki kedvezö, hogy apoltassa a lelket veled. Nem tudom, miert van azzal a pasassal, ha ilyen parasztok egymassal... A gyerek nem ok. (A gyerek erdeke egy ilyen kapcsolatban pont az, hogy a szülök ne legyenek együtt, es ne kelljen latnia ezeket a szemetkedeseket egymassal)
2012. aug. 29. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!