Megütni a nőt, amiért elkérte a saját pénzét?!
Barátnőmnek volt a mai nap egy olyan esete, hogy a párja (már van egy gyerekük) megütötte. Az a történet lényege, hogy barátnőm elkérte tőle a pénzét, ami a párjánál volt, és a pasi válasza az volt, hogy mennyi pénzt adtam már neked a hónapban...ami persze nem igaz! A barátnőmnek nemrégiben volt egy nőgyógyászati műtéte amit a szülei fizettek, a gyógyszereit, a suliját, netbookját, mindennapi szükségleteit, egyszóval mindent ők fizettek neki! Erre a pasija azt mondta: "anyádék nem adtak neked egy forintot sem"! Erre a barátnőm pofon vágta, mert már a sírásba sértegette őt! De a pasija ezután olyan pofont adott neki, hogy felrepedt a szája, és földre került. Aztán persze még nagyobb veszekedés, levágta az ágyra...fojtogatta stb...
Mit gondoltok? Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Minek jött vele össze?!
Szerintem nem ez az első eset.Már a max. másodiknál el kellett volna hagyja a pasit,mert az egy zsarnok.A nő helyzete csak rosszabb lesz.
Más:
Ha elvárja,hogy a férje ne üsse meg,akkor ő se ütlegelje a férjét.Nálam ez alap.
Nekem az a véleményem, hogy a barátnőd nem lehet túl értelmes, hogy egy ilyen tapló állatnak gyereket szült és most sírja mindenfelé a bánatát.
Nem az ütés itt a lényeg, ez a pasi alapból nem százas, mit keres ő mellette? Nekem ne magyarázza meg, hogy most lett hirtelen ilyen, egyik pillanatról a másikra. És nem is, mert a pénzt eddig is sajnálta tőle, meghazudtolja, lekezeli. Ha ezt a barátnőd eltűri, akkor tűrje el a pofonokat is!
Ha meg csak a kérdésre válaszolok: a barátnőd ütött előbb.
De ha meg is ütötte, miért nem ment el inkább otthonról? Miért kell rögtön bántalmazni, mikor sokkal gyengébb?!
Igaz, hogy baj az, hogy megütötte a párját, de azt mondta nagyon sértegette, már sírt, és a pasit nem érdekelte, csak folytatta tovább a sértegetést, és ezután ütötte meg..
pontosan!1 igazi hölgy nem verekszik,az a nő aki pofont ad az meg viselje el ha őt is megütik.(mondjuk nem azaz igazi férfi aki üt,hanem aki állja...)
minden esetre a csávó 1 igazi paraszt.azt viszont sose fogom megérteni h a nők miért az ilyenekre buknak,miért nem választanak 1 olyat aki tiszteli őket.
Véleményem: Valóban a barátnőd ütött előbb.
Ha ő elvárja, hogy a párja ne emeljen kezet rá,ő se verekedjen. Azt gondolom: Úgy kell neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!