Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütni a nőt, amiért elkérte...

Renbaba kérdése:

Megütni a nőt, amiért elkérte a saját pénzét?!

Figyelt kérdés

Barátnőmnek volt a mai nap egy olyan esete, hogy a párja (már van egy gyerekük) megütötte. Az a történet lényege, hogy barátnőm elkérte tőle a pénzét, ami a párjánál volt, és a pasi válasza az volt, hogy mennyi pénzt adtam már neked a hónapban...ami persze nem igaz! A barátnőmnek nemrégiben volt egy nőgyógyászati műtéte amit a szülei fizettek, a gyógyszereit, a suliját, netbookját, mindennapi szükségleteit, egyszóval mindent ők fizettek neki! Erre a pasija azt mondta: "anyádék nem adtak neked egy forintot sem"! Erre a barátnőm pofon vágta, mert már a sírásba sértegette őt! De a pasija ezután olyan pofont adott neki, hogy felrepedt a szája, és földre került. Aztán persze még nagyobb veszekedés, levágta az ágyra...fojtogatta stb...

Mit gondoltok? Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

2012. aug. 29. 19:13
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
98%
az a véleményem, hogy ha ez velem megtörténne, akkor legközelebb a bíróságon találkoznánk, mert azonnal feljelenteném...
2012. aug. 29. 19:17
 2/34 anonim ***** válasza:
98%
nekem az a véleményem ,hogy hamarosan már csak a hullaházban látogathatod a barátnődet.
2012. aug. 29. 19:20
 3/34 anonim ***** válasza:
47%
mért kell egyből ilyen durván?
2012. aug. 29. 19:21
 4/34 anonim ***** válasza:
89%

Minek jött vele össze?!

Szerintem nem ez az első eset.Már a max. másodiknál el kellett volna hagyja a pasit,mert az egy zsarnok.A nő helyzete csak rosszabb lesz.

Más:

Ha elvárja,hogy a férje ne üsse meg,akkor ő se ütlegelje a férjét.Nálam ez alap.

2012. aug. 29. 19:22
 5/34 anonim ***** válasza:
85%

Nekem az a véleményem, hogy a barátnőd nem lehet túl értelmes, hogy egy ilyen tapló állatnak gyereket szült és most sírja mindenfelé a bánatát.

Nem az ütés itt a lényeg, ez a pasi alapból nem százas, mit keres ő mellette? Nekem ne magyarázza meg, hogy most lett hirtelen ilyen, egyik pillanatról a másikra. És nem is, mert a pénzt eddig is sajnálta tőle, meghazudtolja, lekezeli. Ha ezt a barátnőd eltűri, akkor tűrje el a pofonokat is!

Ha meg csak a kérdésre válaszolok: a barátnőd ütött előbb.

2012. aug. 29. 19:24
 6/34 A kérdező kommentje:

De ha meg is ütötte, miért nem ment el inkább otthonról? Miért kell rögtön bántalmazni, mikor sokkal gyengébb?!

Igaz, hogy baj az, hogy megütötte a párját, de azt mondta nagyon sértegette, már sírt, és a pasit nem érdekelte, csak folytatta tovább a sértegetést, és ezután ütötte meg..

2012. aug. 29. 19:25
 7/34 anonim ***** válasza:
88%

pontosan!1 igazi hölgy nem verekszik,az a nő aki pofont ad az meg viselje el ha őt is megütik.(mondjuk nem azaz igazi férfi aki üt,hanem aki állja...)

minden esetre a csávó 1 igazi paraszt.azt viszont sose fogom megérteni h a nők miért az ilyenekre buknak,miért nem választanak 1 olyat aki tiszteli őket.

2012. aug. 29. 19:26
 8/34 anonim ***** válasza:
48%

Véleményem: Valóban a barátnőd ütött előbb.

Ha ő elvárja, hogy a párja ne emeljen kezet rá,ő se verekedjen. Azt gondolom: Úgy kell neki!

2012. aug. 29. 19:33
 9/34 A kérdező kommentje:
Azért az "úgy kell neki" elég erős kifejezés!! Azért mert adott egy pofont, azt 100szorosan kell visszaadni, inkább vert volna a falba...
2012. aug. 29. 19:35
 10/34 anonim ***** válasza:
89%
Miért van még vele a barátnőd, ha ilyen a jelleme? Most nem a pofonról van szó, gondolom mindig is ilyen stílusa volt a srácnak.
2012. aug. 29. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!