Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütni a nőt, amiért elkérte...

Renbaba kérdése:

Megütni a nőt, amiért elkérte a saját pénzét?!

Figyelt kérdés

Barátnőmnek volt a mai nap egy olyan esete, hogy a párja (már van egy gyerekük) megütötte. Az a történet lényege, hogy barátnőm elkérte tőle a pénzét, ami a párjánál volt, és a pasi válasza az volt, hogy mennyi pénzt adtam már neked a hónapban...ami persze nem igaz! A barátnőmnek nemrégiben volt egy nőgyógyászati műtéte amit a szülei fizettek, a gyógyszereit, a suliját, netbookját, mindennapi szükségleteit, egyszóval mindent ők fizettek neki! Erre a pasija azt mondta: "anyádék nem adtak neked egy forintot sem"! Erre a barátnőm pofon vágta, mert már a sírásba sértegette őt! De a pasija ezután olyan pofont adott neki, hogy felrepedt a szája, és földre került. Aztán persze még nagyobb veszekedés, levágta az ágyra...fojtogatta stb...

Mit gondoltok? Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

2012. aug. 29. 19:13
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem a pénz miatt ütötte meg a nőt,még jóhogy "visszaüt" jogos önvédelem viszont a fojtogatás az már durva volt dehát mit tehet az ember ha a nőknek ilyen férfi kell?Legbelül még élvezik is
2012. aug. 29. 23:28
 22/34 anonim ***** válasza:
23%

Hmm... tudjátok, ez elég érdekes. Feminista vagyok, de ezt soha nem értettem. Értem én, hogy mindkét részről csúnya dolog a verekedés, de a férfiak tényleg kidőlnek egy női pofontól? Lehet egyenjogúság, de attól még a tény tény marad: egy átlagférfi erősebb egy átlagnőnél.

Hogyha nektek, akármilyen neműek vagytok, azt mondaná valaki, választhatsz, hogy egy nő vagy egy férfi húzzon be egyet, melyiket választanátok a kisebb sérülés/fájdalom reményében?

Tudom, hogy manapság menő gúnyosan az egyenjogúságot emlegetni, de ez számomra olyan, mintha az mondanám, na fiúk, egyenjogúság van, tessék szülni, és nincs de.

2012. aug. 29. 23:40
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

kedves 22-es hozzászóló!

nem szeretek nőket bántani,de van úgy h a férfi nem azért üti meg mert bunkó,hanem mert a nő előtte olyat tett amivel tönkretette/megalázta/lelkileg bántalmazta a férfit(lehet h ez meglepő lesz,de van ilyen,igaz fordított esetben is állhat a dolog)

biztos vagyok benne h ez a csávó nem teljesen komplett,de a hölgyemény se ártatlan,hiszen csak kitartatja magát a palival.

erre szoktam ezt mondani:csak azt a nőt lehet hölgyként kezelni,aki úgy is viselkedik.aki szukát játszik az ne csodálkozzon h ha qrják.

2012. aug. 29. 23:58
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen értem. Ha most is a szülei tartják le akkor miért nem költözik oda? Akkor nem ütné és alázná senki. Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ez a történet kissé egyoldalú.
2012. aug. 30. 01:02
 25/34 A kérdező kommentje:

Az anyukája és az apukája elvált. Az apukájának külön családja van, és messze él tőle. Az anyukája pedig külföldön dolgozik! Hova is menne? :)

Azt mondtam nőmnek, hogy nem kellett volna megütnie, tény..

De azért nem lotyó...

Szégyeljék magukat azok az emberek, akik kissé csúnya szavakkal illette!!!

A normális-hasznavehető válaszokat nagyon szépen köszönöm!

2012. aug. 30. 07:15
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de nem tudom sajnálni a barátnődet. Szült egy gyereket a semmire, eltartja a párja és a szülei és amikor lépni kéne, nem teszi.

El lehet menni anyaotthonba, átmenetileg gondolom a szüleihez is oda tud költözni, aztán összeszedi magát és megy dolgozni.

De valószínűbb, hogy szül majd még pár gyereket a csávónak aki egy idő után már a gyerekeket is veri majd :-(

2012. aug. 30. 08:51
 27/34 anonim ***** válasza:

Hát megtudtuk a barátnőd álláspontját. Azért kíváncsi lennék a másikra is. Tekintve, hogy a pofozkodás sem egyoldalú volt. És most lehet nagyon-nagyon csúnyául lepontozni, de aki kiosztja az első pofont az ne csodálkozzon ha visszakézből megkapja a választ. És igen, adott esetben egy férfi erősebb és nagyobbat üt.

Viszont. Ha ennyire kiakaszt valaki, akkor megfordulok és ott hagyom, nem állok le pofozkodni. Felnőtt emberek nem ütlegeléssel oldják meg a problémáikat és ha a másikkal nem lehet beszélni, akkor ott kell hagyni hogy magában dühöngjön.

Másrészt meg ha amúgy is a szülei tartják el nyugodtan visszaköltözhet hozzájuk. Messzire is lehet költözni nem hiszem hogy ilyen esetben azt mondaná neki az apja, hogy nem mehet oda hozz. Ha mégis, akkor menjen barátokhoz (ott vagy pl. te is), más családtaghoz.

2012. aug. 30. 11:26
 28/34 anonim ***** válasza:
0%

Ott sincs egyenjogúság, hogy ha a nő üt előbb, akkor a pasi visszaüt, de nagyobbat. Viszont ha a pasi üt előbb, a nő nem is tud/mer visszaütni.

Tehát tanulság: a nő csak kussoljon szépen, ne verekedjen, de ha megverik, ne csodálkozzon, és megérdemli.

De jó dolog társadalomban élni.

2012. aug. 30. 12:43
 29/34 anonim ***** válasza:
40%

22-es, te hihetetlen primitív vagy! Kit a lóf*szt érdekel, hogy az ütlegelő nő erősebb vagy gyengébb, ha ő is üt? Csak azért mert pattogni, mert jaj, a női voltomra való tekintettel nem ütnek vissza. Nő vagyok, de tőlem akkorát kapna vissza, amekkorát egy pasi nem adna neki!

Ha elvárom, hogy ne üssenek meg, akkor én sem ütögetek, tök mindegy, milyen nemű, korú az illető.

Mi az, hogy szüljenek a férfiak? Hogy tegyenek meg olyat az egyenjogúság nevében, ami biológiailag lehetetlen, te nagyon primitív? Növesszenek méhet meg petefészket, észlény? Hát megáll az eszem, tipikusan az a feminista vagy, akit én nő létemre megfejelnék, ha egy légtérben lennék veled.

23N

2012. aug. 30. 12:48
 30/34 anonim ***** válasza:

Na, most én azt hámoztam ki a kérdésből, hogy a pasinál volt a nő pénze, amit el akart kérni, erre a pasi elkezdte sértegetni, s a szülőket is sértegetni azzal, hogy ők nem segítenek (holott azok támogatják).

S még ezek után a pasi áll le fojtogatni a nőt. Nem tudom, de nekem nem tiszta ez a pasi. Jóhogy el nem sírta már magát, mert a csaj nem hagyta, hogy sértegesse, megalázza még jobban.

Mondjuk én ott hagytam volna a francba a pasit, de nem csak ebben a szituban, hanem már rág.

Igaz a leírtak alapján elég agresszívnak tűnik, ebből szoktak lenni azok a történetek, hogy nem engedi el a barátnőt, megfenyegeti, ha el akarja hagyni.

2012. aug. 30. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!