Mi a véleményetek erről a beszélgetésről? Azt állítja hogy szeret. (alkohol hatása alatt volt, amikor írta nem tudom hogy az mennyit számít. )
ő: szeretlek
én: énis szeretlek nagyon nagyon!
ő: minek vagy fent ???
én: nem tudok aludni
ő: minek vagy fen?????????????? idiótaaaa
én: idióta vagy te
ő: f*szfej
ennyyi vagy
én: ?
én: mennyi ?
ő: 0%
én: igen? jólvan!!!!!!!
ő: igennnnnnnnnnn
ennnyyyyii vagggyyy
én: jól van
szóval ennyit ér neked az aki miattad eldobja a barátait elhanyagolja a testvérét és próbál úgy viselkedni veled ahogy neked jó... értem én
csak ezt holnap se felejtsd el mert most rohadtul megbántottál!
Nem tett még teljesen tönkre?? Hagyd már végre ott. Mi már mondtuk h a legutóbi "még 1 esélyt" sem érdemli meg. Próbálj meg elszakadni tőle. Ne ragaszkodj ennyire egy olyan emberhez aki nem érmeli meg.
Én is voltam sajnos így. Ő volt szexuális értelemben az első és nem bírtam tőle elszakadni (pedig így utólag belegondolva már rég nem szerettem). Pedig nagyon szemét dolgokat csinált. Én hülye mindíg adtam neki "1 utolsó esélyt". Soha nem változott meg. Végül besokkaltam. Elhagytam. Egy darabig rossz volt, de túl tudtam tenni magam rajta és már találtam egy olyan férfit aki tényleg szeret és tisztel engem.
Én majdnem 2 évig szenvedtem így. Neked legyen eszed. Tanulj a hibámból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!