Mi a véleményetek erről a beszélgetésről? Azt állítja hogy szeret. (alkohol hatása alatt volt, amikor írta nem tudom hogy az mennyit számít. )
Figyelt kérdés
ő: szeretlek
én: énis szeretlek nagyon nagyon!
ő: minek vagy fent ???
én: nem tudok aludni
ő: minek vagy fen?????????????? idiótaaaa
én: idióta vagy te
ő: f*szfej
ennyyi vagy
én: ?
én: mennyi ?
ő: 0%
én: igen? jólvan!!!!!!!
ő: igennnnnnnnnnn
ennnyyyyii vagggyyy
én: jól van
szóval ennyit ér neked az aki miattad eldobja a barátait elhanyagolja a testvérét és próbál úgy viselkedni veled ahogy neked jó... értem én
csak ezt holnap se felejtsd el mert most rohadtul megbántottál!
2012. aug. 29. 01:31
11/24 anonim válasza:
szomorú, hogy ilyen emberek vannak :S :(
12/24 A kérdező kommentje:
teljesen igazatok van! "Amikor valaki tényleg szeret téged, nem kell kimondania.. Mindig megfogod tudni abból, ahogy bánik Veled!!"
2012. aug. 29. 14:45
13/24 A kérdező kommentje:
és az a rohadt nagy baj hogy én hülye még néha hagytam is ..de már rájöttem, hogy jobb ha nem teszem.. néha úgy kezel mint a kutyájával! és amikor megmondom az igazat, hogy nem a kutyád vagyok akkor még neki áll feljebb ... csak tűröm tűröm és tűröm,de azt tudom eddig tűrtem egy utolsó esélyt adok neki és ha megint így akarja kimutatni hogy mennyire szeret akkor mehet a lecsóba nekem erre abszolút nincs szükségem ! még egyszer köszi mindenkinek:):*
2012. aug. 29. 14:52
14/24 A kérdező kommentje:
*néha úgy kezel mintha a kutyája lennék...*
2012. aug. 29. 14:53
15/24 anonim válasza:
Soha nem értem, hogy vannak ilyen nők, lányok, akik hagyják és elviselik azt a hozzáállást.
Szerinted megváltozik? Soha nem fog.
16/24 anonim válasza:
Itt baszta már sok nő el előtted is és te is itt baszod el. Mindíg adsz neki még 1 utolsó esélyt. MINDÍG. És még a sokadik utolsó
17/24 anonim válasza:
alkalomnál is reménykedik
A vége lemaradt :P
18/24 anonim válasza:
Hát,te sem lehetsz egy főnyeremény,ha miatta képes vagy hanyagolni a barátaid és a családodat.Én kidobnám az alkohol miatt.
19/24 anonim válasza:
Ezek után még egy esély? Cccö...
20/24 A kérdező kommentje:
adtam neki egy esélyt.. de semmi változás tegnap elment bulizni ... nem csinált semmit(állítólag) de megkértem hogy ne menjen .. abszolút nem érdekelte. Érdemes vele maradnom?
2012. szept. 2. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!