a barátomról van szó, vagy nem is tudom már minek nevezzem őt. több mint két éve vagyunk, de sok szünettel. én a húszas éveimben, ő meg húsz évvel idősebb. a problémám a következő: annyira érzéketlen és tuskó velem hogy az önbizalmam ha vele vagyok nulla, ha az utcára kimegyek több bókot kapok mint tőle. nem bunkó velem, nem beszél csúnyán, egyszerűen csak távolságtartó. nem ér hozzám, nem ad spontán egy puszit vagy ölel meg, nem dicsér már nem mostanában. a fizikai kontaktus mára már 0, kivéve ha szex van, ha van, de számomra már az se az igazi. a kérdés hogy miért nem becsüli meg hogy egy csinos fiatal nője van? a barátai előtt sem dicsér vagy dicsekszik velem. úgy érzem semmit nem kapok meg amiért sok nő idősebb férfit választ. nem élünk együtt és nem is pénzel. miért lehet ez hogy ennyire távolságtartó?
Nem tudom miért jó egy tuskó pasas mellett kitartani és közben panaszkodni, hogy mekkora bunkó az illető, ahelyett, hogy keresne egy értelmes pasast. Van bőven, csak szét kéne nézni.
Kislány: nézz körül. Emlékszel arra a szerencsétlen lúzer srácra, akinek elsírtad, hogy a pasid milyen tuskó veled? Emlékszel, hogy megvígasztalt és ott volt, ha kellett? Na az ilyen srácokat kellene inkább nézned. Őket kellene észrevenni a sok macsó helyett!
2012. aug. 29. 19:32
22/24 anonim válasza:
Az igaz, hogy nekem is 28 az alsó korhatár, ha partnert keresek, de azért vicces, ha egy huszonéves srác azt gondolja, hogy azért nincs nője, mert a negyvenesek lenyúlják előle... Az ilyennek kissé magába kéne néznie :)
40/F
2012. aug. 29. 19:47
23/24 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! igazából tényleg sokszor kiraktam, majd visszafogadtam. hiba volt. legutóbb már túl voltam rajta és úgy jött vissza. épp nem volt senkim és azt hittem tanult a hibákból. nem vagyok dagadt és csúnyának sem tartom magam, egyezerszerűen annyi a helyzet hogy nem járok igazán sehova, most munkám sincs, így nem tudok ismerkedni. persze ez csak kifogás. mindegy, próbálom lesz.rni és másban gondolkodni.
2012. aug. 29. 20:15
24/24 anonim válasza:
Nem értem tényleg akkor,hogy mit láthattál az öregben.
Azt mondod nem szponzorál anyagilag,akkor talán megérteném(de nem támogatnám),de így....
Lehet hogy az is valós,amit itt elmondtak:
-más korosztály
-mások az elvárások
Lehet hogy neki csak azért kellesz,hogy legyen mellette valaki.
De a barátok előtti dicséretet se nagyon értem,engem se szokott a párom mindenki előtt ajnározni,mégis szeretjük egymást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!