Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy férfi ennyire...

Hogy lehet egy férfi ennyire tuskó?

Figyelt kérdés
a barátomról van szó, vagy nem is tudom már minek nevezzem őt. több mint két éve vagyunk, de sok szünettel. én a húszas éveimben, ő meg húsz évvel idősebb. a problémám a következő: annyira érzéketlen és tuskó velem hogy az önbizalmam ha vele vagyok nulla, ha az utcára kimegyek több bókot kapok mint tőle. nem bunkó velem, nem beszél csúnyán, egyszerűen csak távolságtartó. nem ér hozzám, nem ad spontán egy puszit vagy ölel meg, nem dicsér már nem mostanában. a fizikai kontaktus mára már 0, kivéve ha szex van, ha van, de számomra már az se az igazi. a kérdés hogy miért nem becsüli meg hogy egy csinos fiatal nője van? a barátai előtt sem dicsér vagy dicsekszik velem. úgy érzem semmit nem kapok meg amiért sok nő idősebb férfit választ. nem élünk együtt és nem is pénzel. miért lehet ez hogy ennyire távolságtartó?
2012. aug. 28. 20:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ébredj már fel kislány! Rengeteg kedves pasi van, csak körül kellene nézned. Rúgd ki ezt a vén f*szt és keress egy normális, korodbeli pasast!
2012. aug. 28. 22:18
 12/24 anonim ***** válasza:
Talán ha nem apucival próbálkoznál,találnál olyan férfit,aki megbecsül.Az ész nem korfüggő.
2012. aug. 28. 22:59
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell neked ez a "vén tata", hidd el, dobd a p.csába,és keress valakit,aki megbecsül,szeret stb. Két dolgot utálok a paradicsomos káposztát, meg ha 40-es vén f.oknak 20-on éves barátnőjük van. Keressen magának a saját korosztályában nőt, ne a fiatalabbak elől halássza már el.
2012. aug. 28. 23:29
 14/24 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem ez egyáltalán nem korkülönbség kérdése - gyanítom, hogy részéről elmúlóban a szerelem.

Kedves fiatal barátaim, akik 40-es vén f*szokról írtok itt: lesztek még ti is idősebbek.

40/F

2012. aug. 28. 23:34
 15/24 anonim ***** válasza:
54%

Ja, és az elhalászásról: nem ciki, ha egy fiatal férfi(?) elől el lehet halászni a nőket? Szerintem ilyenkor minden lúzernek magában kell keresni a hibát, haver, nem abban, aki a befutó :)

Még mindig 40/F.

2012. aug. 28. 23:37
 16/24 anonim ***** válasza:
Leszek én is 40, de biztos nem olyan csajokkal fogok kezdeni,aki a lányom lehetne. Befutó? Persze,mert a korabeli nőknél nincs esélye.
2012. aug. 28. 23:42
 17/24 anonim ***** válasza:
bocs, kérdező, de amikor rád kattant ez a fószer, nem gondolkodtál el azon, a saját korosztályabeli nőknél miért nincs esélye? engem is hajkurásznak a negyvenes pasik, de világéletemben pont annyira utáltam őket én is, mint a paradicsomos káposztát, pedig attól még hányok is :D
2012. aug. 29. 04:37
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, leszek én is "vén" negyvenes úgy 10 év múlva, de hogy nem húszéves csajjal fogok lógni, az fix. Már most se kéne 25 alatti nő!
2012. aug. 29. 08:20
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ááá! Látom más is ellenzi, ha 40-es fószer van 20-on éves csajjal, és más is utálja a paradicsomos káposztát. Kiváló! :)
2012. aug. 29. 15:47
 20/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt írod,már többször elhagytad,de mégis visszafogadtad annak ellenére,hogy szerinted semmi sem változott.

Nem karom elhinni,hogy a húszas éveidben jársz,mert irtó naiv lehetsz akkor.Ez max egy 16-17 éves tini lány lehetne!

Figyelj már ide!

Ha csak olyan dolgokat tudsz felsorolni,amiket nem kapsz meg,de olyannal amit megkapsz,nem tudsz előhozakodni,akkor minek vagy együtt az öreggel?

Ha semmi olyat nem kapsz,amire vágynál,akkor miért nem lépsz ki a kapcsolatból végleg?Siránkozol,de amúgy meg te tehetsz arról hogy ilyen a párkapcsolatod,csak jól érzed magad benne,ha nem lépsz.

Vagy olyan csúnya,dundi lennél(már elnézést)hogy a fiatalabb pasikat nem érdekled?

Nem igazán értelek ha nem így van.

Ha csinos vagy,akkor gondolom találnál mást,ki az aki egy helyes fiatal pasi helyett az idősebb,érzelemhiányos 40-est választaná.Vagy apakomplexusod van?

2012. aug. 29. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!