Megtartsam úgy a babát, hogy a párom engem nem, de a gyermeket felvállalja?
Még nem vagyok terhes és ha úgy alakulna nem is azért hagynám meg mert "meg akarom tartani", de az adotságai nagyon jók és már én is szeretnék babát.
Viszont a "párom" kijelentette, hogy ő jobban akar mint én (már idősebb is), de csak úgy ha elfogadom, hogy a babát vállalja de engem nem.
Szóval együtt vagytok, de nem vagytok együtt. Te nem kellesz neki, de a gyerek igen.
Jól értem?
Sok a hülye. A pasid egy hülye, hogy ilyen feltételekkel akar gyereket és ne haragudj már, hogy ezt mondom, de te sem lehetsz komplett ha egy ilyennek szülsz. Vagy szüljél, de aztán ne sírj ha nem néz feléd és könnyen lehet, hogy a gyerek felé sem fog.
Keress olyan férfit aki megbecsül, akinek fontos, hogy a gyermeke családban nőjön fel. Nem csak a mesékben léteznek ezek a férfiak.
Kérdező!
Akit szeretünk azt felvállaljuk. Ne higgy neki!
Kiszúrsz a gyerekkel is és magaddal is. Átkoznád magad, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!