Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtartsam úgy a babát, hogy...

Megtartsam úgy a babát, hogy a párom engem nem, de a gyermeket felvállalja?

Figyelt kérdés

Még nem vagyok terhes és ha úgy alakulna nem is azért hagynám meg mert "meg akarom tartani", de az adotságai nagyon jók és már én is szeretnék babát.

Viszont a "párom" kijelentette, hogy ő jobban akar mint én (már idősebb is), de csak úgy ha elfogadom, hogy a babát vállalja de engem nem.

2012. aug. 28. 19:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez így végülis rendben van. Gyerek nélkül. De ha gyereketek lesz, akkor ő érte IS felelős. Nem csak érte, érted is. Az, hogy elhagy titeket, mert már nem szeret az egy dolog. De hogy előre bejelenti, hogy ő csak a gyereket vállalja? Mivan?! Én valahogy nem így képzelném el azt, hogy valaki szeret engem.
2012. aug. 28. 19:46
 12/26 A kérdező kommentje:
Ezt vállalja is, már mint a felelősséget!
2012. aug. 28. 19:47
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Szóval együtt vagytok, de nem vagytok együtt. Te nem kellesz neki, de a gyerek igen.

Jól értem?

2012. aug. 28. 19:50
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Sok a hülye. A pasid egy hülye, hogy ilyen feltételekkel akar gyereket és ne haragudj már, hogy ezt mondom, de te sem lehetsz komplett ha egy ilyennek szülsz. Vagy szüljél, de aztán ne sírj ha nem néz feléd és könnyen lehet, hogy a gyerek felé sem fog.

Keress olyan férfit aki megbecsül, akinek fontos, hogy a gyermeke családban nőjön fel. Nem csak a mesékben léteznek ezek a férfiak.

2012. aug. 28. 19:51
 15/26 A kérdező kommentje:
Én is kellek neki, de nem mint egy család. Én is vágyom gyerekre és minden adott hozzá. Nem értem, hogy miért pont tőlem akar, hiszen ha nem szeretne nem kellene a gyerek sem. (de nem erre alapozok)
2012. aug. 28. 19:54
 16/26 anonim ***** válasza:
Ha a pasi szeretne akkor nem csak gyerek kéne neki!Azt meg h akkor mér töled akar gyereket hát mert te vagy olyan h.lye (már bocs) h ien feltétekel vele vagy!:S
2012. aug. 28. 20:45
 17/26 anonim ***** válasza:
Na ilyen "családi háttérrel" nem szabad semmi áron gyereket vállalni! Leányzó, várd meg azt a pasit, akivel egy család lesztek! Ne legyél önző, gondolj a gyerekre, milyen "családban" nőne fel! Add már meg neki legalább a normális család lehetőségét!
2012. aug. 28. 20:54
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Akit szeretünk azt felvállaljuk. Ne higgy neki!

Kiszúrsz a gyerekkel is és magaddal is. Átkoznád magad, hidd el.

2012. aug. 28. 21:40
 19/26 anonim ***** válasza:
Még mindig nem tudom, hogy kinek és milyen adottságai olyan nagyon jók. Gondolom a párodnak, de mik???
2012. aug. 28. 21:53
 20/26 anonim ***** válasza:
Maximum a testi adottságai lehetnek jók, mert érzelmileg 0 a fazon.
2012. aug. 28. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!