Megtartsam úgy a babát, hogy a párom engem nem, de a gyermeket felvállalja?
Még nem vagyok terhes és ha úgy alakulna nem is azért hagynám meg mert "meg akarom tartani", de az adotságai nagyon jók és már én is szeretnék babát.
Viszont a "párom" kijelentette, hogy ő jobban akar mint én (már idősebb is), de csak úgy ha elfogadom, hogy a babát vállalja de engem nem.
ez egy nagyon beteg kapcsolat.
ha ebből születne egy gyerek, csak szétcs.sznétek az életét, mert ahol őszinte szeretet nincs, ott semmi sincs.
ha így álltok, hogy ő nem hajlandó felvállalni téged, te pedig csak azért szülnél neki mert jó adottságai vannai, akkor inkább hagyjátok a francba ezt a halott kapcsolatot.
olyannak szülj aki megérdemli, és akivel szeretni tudjátok egymást.
Úgy értem, hogy elvileg nem vagyunk együtt a párommal, de gyakorlatilag mindenki tudja, hogy mi a helyzet és felvállal bárki előtt. Vannak családi ebédek, stb.
Régebben együtt laktunk, de egy nagyobb szakítás után nem költöztünk össze. Szóval annyiból áll az egész, hogy nem költözök oda és nincsenek elvárásaim vagy számonkéréseim felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!