Ő nem karja, hogy megtartsam én pedig kicsit szeretném, most mi legyen?
Ha nem tartom meg akkor rosszul fogom érezni magam utána és tuti, hogy bánni fogom ha viszont megtartom akkor ő benne lesz rossz érzés mivel nem szeretné a babát gondolom ha megszületne akkor sem foglalkozna vele.
Ma megyek dokihoz és tegnap este kérdeztem tőle, hogy ő mit szeretne mert már el kéne dönteni, nem akarja a babát.
Mikor kiderült, hogy terhes vagyok akkor mind ketten megijedtünk de azután azt mondta, hogy ő nem szeretné megölni ezt a babát meg ha elvetetem akkor ő többet hozzám se ér, én már bele éltem magam, hogy jön a második gyerek, de erre kiderül, hogy ő mégse szeretné.
Ezek szerint már van egy másik gyereketek?
Ezt nektek kell eldönteni, így van, ahogy az előző hozzászóló írja, de kettőtöknek közösen, ne nyomja el egyikőtök sem a másikat. Az első babát terveztétek? A másodikat miért nem akarjátok megtartani?
Elég furcsa hozzáállás, hogy a férjed nem akar majd foglalkozni a gyerekkel. Az elsővel sem foglalkozik? Vagy hogy érted?
Az elsőt terveztük foglakozik is vele és imádja, ezt a babát nem terveztük, akartunk másodikat de csak pár év múlva.
Megegyezni úgysem fogunk tudni, mert ő nem akarja én igen, és akárhogy is lesz az egyikőnknek kell csak engedni.
Bárhogy is lesz szerintem kicsit el fog minket távolítani egymástól.
Valahol érthető a döntő képtelensége! Időt kell adni Neki,amikor pedig nyugodt pillanatban vagytok,elővenni a témát.
Szerencsések vagytok,ha ezt személyesen tudjátok megbeszélni,nekünk csak a telefon jutott.... Én szerettem volna,a Párom az anyagiak miatt nem. Ő csak az anyagiakat tudta felhozni,én erre is tudtam választ. Ő azt mondta,ha 2 év múlva alakult volna így,akkor nem bánná,de így ... Mivel imádjuk egymást,ez nem vert éket közénk. Én látom,hogy imádja a gyerekeit,pedig a 2. gyerkőcöt 1 éves koráig nem tudta "hova tenni",13 hónapos volt a leányzó,amikor a kedvence lett! És azóta is. A harmadikat bár azt mondja Rá,hogy "kis gyökér,utálom" mégis látszik a gesztusaiból,hogy imádja! Le se tagadhatná!! Főleg amikor elküldtem bady-t venni,és "Apukám gyönyörű kislánya vagyok!" feliratosat hozott :-) Na,hát tényleg nem szeretné ezt a kislányt?? Aztán kijelentette,hogy nem fogja szeretni a negyediket... Na,ebből az "lett",hogy a minap a telefonban azt mondta,ha hazajön ebben a hónapban,akkor a negyediknek is hoz valamit... :-)
Sok türelem kell a férfiakhoz,ahogy nekik is hozzánk :-)
Ülj le,beszélj Vele!! Hallgasd végig,hogy mik az aggályai,kérd,hogy Ő is hallgasson végig Téged! Csak így lehet megfelelő döntést hozni az ügyben!
Ha a már meglévőt is szereti,akkor szerintem nem lesz gond a másodikkal sem! - szerintem!
Majd megírod a végleges döntést?
Minden jót kívánok Nektek!!!
Üdv: 3 lányos,13hkm
Utolsó!
Mégis melyik védekezési módszer a 100%-os??? Ja,ne szexeljen,aki nem akar gyereket!! Okoskodni lehet,de nem érdemes!
A gyógyszer,gumi,spirál mind-mind csak 97-99%-ban nyújt biztonságot- ergo,100 nőből 1-3 nő eshet teherbe ha megfelelően használja ezeket a fogamzásgátló módszereket. De ezt nyilván Te is tudod,nem vagy buta!! Még ha elkötteti a nő magát is előfordul,hogy mégis teherbe esik! De gondolom,ezt is tudod! Akkor miért kell megjegyzést tenni??
Nem bántásból,nem kötekedésből,de nagyon okoskodónak tűnt a megjegyzésed!
Lehet a nők többsége nem védekezés mellett esik teherbe,de soha nem tudhatod,hogy egy nőnek miért nincs,vagy éppen miért van gyereke-vagy annyi gyereke,vagy olyan korkülönbséggel gyereke....
Üdv:3lnys,13h.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!