Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ő nem karja, hogy megtartsam...

Ő nem karja, hogy megtartsam én pedig kicsit szeretném, most mi legyen?

Figyelt kérdés

Ha nem tartom meg akkor rosszul fogom érezni magam utána és tuti, hogy bánni fogom ha viszont megtartom akkor ő benne lesz rossz érzés mivel nem szeretné a babát gondolom ha megszületne akkor sem foglalkozna vele.

Ma megyek dokihoz és tegnap este kérdeztem tőle, hogy ő mit szeretne mert már el kéne dönteni, nem akarja a babát.

Mikor kiderült, hogy terhes vagyok akkor mind ketten megijedtünk de azután azt mondta, hogy ő nem szeretné megölni ezt a babát meg ha elvetetem akkor ő többet hozzám se ér, én már bele éltem magam, hogy jön a második gyerek, de erre kiderül, hogy ő mégse szeretné.

2012. aug. 6. 08:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
EZT kettötöknek kell megbeszélnie, de az eredeti megjegyzései alapján nem lenne okos dolog elvetetni, mert arra egész biztos rámegy a kapcsolatotok.
2012. aug. 6. 08:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Ezek szerint már van egy másik gyereketek?

Ezt nektek kell eldönteni, így van, ahogy az előző hozzászóló írja, de kettőtöknek közösen, ne nyomja el egyikőtök sem a másikat. Az első babát terveztétek? A másodikat miért nem akarjátok megtartani?

Elég furcsa hozzáállás, hogy a férjed nem akar majd foglalkozni a gyerekkel. Az elsővel sem foglalkozik? Vagy hogy érted?

2012. aug. 6. 08:53
 3/11 A kérdező kommentje:

Az elsőt terveztük foglakozik is vele és imádja, ezt a babát nem terveztük, akartunk másodikat de csak pár év múlva.

Megegyezni úgysem fogunk tudni, mert ő nem akarja én igen, és akárhogy is lesz az egyikőnknek kell csak engedni.

Bárhogy is lesz szerintem kicsit el fog minket távolítani egymástól.

2012. aug. 6. 08:57
 4/11 anonim ***** válasza:
25%

Valahol érthető a döntő képtelensége! Időt kell adni Neki,amikor pedig nyugodt pillanatban vagytok,elővenni a témát.

Szerencsések vagytok,ha ezt személyesen tudjátok megbeszélni,nekünk csak a telefon jutott.... Én szerettem volna,a Párom az anyagiak miatt nem. Ő csak az anyagiakat tudta felhozni,én erre is tudtam választ. Ő azt mondta,ha 2 év múlva alakult volna így,akkor nem bánná,de így ... Mivel imádjuk egymást,ez nem vert éket közénk. Én látom,hogy imádja a gyerekeit,pedig a 2. gyerkőcöt 1 éves koráig nem tudta "hova tenni",13 hónapos volt a leányzó,amikor a kedvence lett! És azóta is. A harmadikat bár azt mondja Rá,hogy "kis gyökér,utálom" mégis látszik a gesztusaiból,hogy imádja! Le se tagadhatná!! Főleg amikor elküldtem bady-t venni,és "Apukám gyönyörű kislánya vagyok!" feliratosat hozott :-) Na,hát tényleg nem szeretné ezt a kislányt?? Aztán kijelentette,hogy nem fogja szeretni a negyediket... Na,ebből az "lett",hogy a minap a telefonban azt mondta,ha hazajön ebben a hónapban,akkor a negyediknek is hoz valamit... :-)

Sok türelem kell a férfiakhoz,ahogy nekik is hozzánk :-)

Ülj le,beszélj Vele!! Hallgasd végig,hogy mik az aggályai,kérd,hogy Ő is hallgasson végig Téged! Csak így lehet megfelelő döntést hozni az ügyben!

Ha a már meglévőt is szereti,akkor szerintem nem lesz gond a másodikkal sem! - szerintem!

Majd megírod a végleges döntést?

Minden jót kívánok Nektek!!!

Üdv: 3 lányos,13hkm

2012. aug. 6. 09:10
 5/11 anonim ***** válasza:
25%
ezt neked kell eldöntened! te vagy az anyuka,te szülöd meg,bármi van,te neveled fel. a férjed eltávolodhat más okból is-ne legyen ilyen!-ez ne befolyásoljon. egy abortusz borzalmas,nem csak neked, a picinek is,ne öld meg! gondold át h ha bármi történik,fel tudod-e nevelni TE,nem TI!
2012. aug. 6. 09:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Ezt nektek kell eldönteni. De komolyan nem értem az ilyen kérdéseket....annyi féle védekezési módszer van. Ha nem akartok gyereket, miért nem előzitek meg a dolgot?...
2012. aug. 6. 14:42
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó!

Mégis melyik védekezési módszer a 100%-os??? Ja,ne szexeljen,aki nem akar gyereket!! Okoskodni lehet,de nem érdemes!

2012. aug. 6. 18:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy semmi sem 100%. De azért elég jó módszerek vannak. Ennyien tuti nem védekezés mellett esnek teherbe.
2012. aug. 6. 18:39
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

A gyógyszer,gumi,spirál mind-mind csak 97-99%-ban nyújt biztonságot- ergo,100 nőből 1-3 nő eshet teherbe ha megfelelően használja ezeket a fogamzásgátló módszereket. De ezt nyilván Te is tudod,nem vagy buta!! Még ha elkötteti a nő magát is előfordul,hogy mégis teherbe esik! De gondolom,ezt is tudod! Akkor miért kell megjegyzést tenni??

Nem bántásból,nem kötekedésből,de nagyon okoskodónak tűnt a megjegyzésed!

Lehet a nők többsége nem védekezés mellett esik teherbe,de soha nem tudhatod,hogy egy nőnek miért nincs,vagy éppen miért van gyereke-vagy annyi gyereke,vagy olyan korkülönbséggel gyereke....

Üdv:3lnys,13h.

2012. aug. 7. 12:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha védekezés mellett esett teherbe, akkor majd megcáfolja. Addig felesleges védened...te sem tudod mi történt.
2012. aug. 7. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!