Ő nem karja, hogy megtartsam én pedig kicsit szeretném, most mi legyen?
Figyelt kérdés
Ha nem tartom meg akkor rosszul fogom érezni magam utána és tuti, hogy bánni fogom ha viszont megtartom akkor ő benne lesz rossz érzés mivel nem szeretné a babát gondolom ha megszületne akkor sem foglalkozna vele.
Ma megyek dokihoz és tegnap este kérdeztem tőle, hogy ő mit szeretne mert már el kéne dönteni, nem akarja a babát.
Mikor kiderült, hogy terhes vagyok akkor mind ketten megijedtünk de azután azt mondta, hogy ő nem szeretné megölni ezt a babát meg ha elvetetem akkor ő többet hozzám se ér, én már bele éltem magam, hogy jön a második gyerek, de erre kiderül, hogy ő mégse szeretné.
2012. aug. 6. 08:31
11/11 anonim válasza:
Felesleges védeni,ez igaz. De támadni is felesleges,nem? Hiszen Te sem tudod,hogy miként fogant a gyermeke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!