Ugye nem nagy baj, hogy ebben a nagy melegben felborul kicsit a napirend?
Kisfiam 20 hónapos és hát ő is érzi a meleget...hamarabb elfárad és kidől délben(6-7körül kel reggel)
A reggeli még szépen megvan, de aztán a tízórai valahogy elhúzódik,mert még kér ezt-azt,mazsolát,gyümölcsöt,teát és mivel nyügös meg nem is annyira éhes alszik egyet és csak utána 3 körül ebédelünk.Akkor ugye éhes az alvás miatt.
Nem igazán tudok vele mit kezdeni, látom rajta,hogy kínlódok,így bejött mostanában.
A mi napirendünk is borult, pedig az enyémek bírják ezt a meleget, mennének ki, de nem engedem őket, csak 5-6 óra fele, akkor viszont kinn vannak 8-9ig. Máskor ilyenkor már ágyban vannak, de most hagyom őket. Tegnap is 10-kor feküdtek le, reggel kicsit később kelnek, délután tovább alszanak. Szerintem mindenkinek borítja kicsit a napot ez a meleg. Én is este még 11-kor kinn voltam a kertben, mert jólesett a hűvös.
4 és 1,5 évesek a gyerkőcök
Nekem is 20 hónapos lesz a lányom,és bár a napirendünk nem borult, de az ebéd csúszott.
Ugynaúgy 8kor fürdés, fél9kor alvás, és reggel negyed9kor ébred. Délben már alszik, de reggel megisssza a kakaót, eszik pár falatot,és inkább ebéd helyett egy kis gyümi,vagy joghurt, most ahogy felébredt negyed4kor pedig ebéd!
Én sem kívánom ilyen melegben a főtt ételt, neki sem tukmálom, de ébredés után mindig jóízűen eszik:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!