Ti mit tennétek a helyembe? (anyósjelölt probléma)
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve lakunk párom anyjáéknál(anyósjelölt) és eleinte szép és jó volt minden mostanába viszont már elviselhetetlen az anyja.Azért nem lakunk külön mert egyszerűen nem futja rá és mert párom aki 25 éves még mindig nagyon anyás(mondhatni még gyerek)és neki nem is áll szándékába elmenni az anyja mellől.Teszem hozzá én 22 éves vagyok lassan 4 éve vagyunk együtt a párommal.Engem meg már baromira idegesít legszivesebben hazaköltöznék de nem adom meg az anyjának azt az örömöt mert én nagyon szeretem a fiát.Az anyja nem beszél velem mert tudom viccesen hangzik de tegnap nem ettem vacsorát amit ő csinált mert nem voltam éhes és ő kivonult az udvarra sírni meg ilyenek.Mindennek elhord a hátam mögött csak azért hogy a párom megutáljon.Hogy lehet ilyen valaki?Meg múltkor is bevitette magát a mentővel merthogy mennyire s zédül és kiderült hogy semmi baja.A másik egyszerűen nem tudunk spórolni mert természetesen segítünk nekik amiben csak lehet a pénz terén de hónap végére elfogy a pénze és akkor mindig 10000-eseket adunk neki el is költi max 3 nap alatt.Meg ami még baromira dühít az hogy a páromnak van egy bátyja akinek már van 1 gyereke ők az istenek (holott teszem hozzá hogy meglopták az anyósjelölteméket nem is kis összegű pénzzel és még is ők a jók,rám meg mindenért haragszik meg nem is beszél velem...)állandóan ki van nyalva a seggük amikor itt vannak(mert nem itt laknak szerencsére) és igen én is szeretnék majd 2-3 év múlva gyereket de megfogadtam hogy csak akkor szülök ha már nem lakunk az anyjáékkal.Ha most ilyen akkor milyen lenne ha már gyerek is lenne?2012. aug. 28. 14:20
11/11 harleynagyi válasza:
szegeny anyosok :-)))) szerintem ez mar a multbol ragadt az emberekre az Anyost utalni kell :-)) Tudod kedves kerdezo szeretnem a zt tudni mi is lenne a helyzet ha Te anyukadnal laknatok , akor a ferjed ugyan ugy erezne az anyukad irant mint Te most ??!!!!! Mikor vissza utasitottad a vacsorat azt biztos ugy tetted hogy a anyosnak nagyon rosszul eset hiszen sirt utana . Nemgondoltal arra hogy mikor haza mesz tiszta lakas fogad es meleg vacsora ?? es biztos vagy benen hogy rosszakat beszel a hatad mogott ??? mert sok jo akaro forditja ki a szavakat es maskeppen mondja vissza . Ne felejtsd el az a rossza no akit nemszeretsz felnevelte a baratodat , befogadot a lakasaba , es most szamodra van a proba hogyan tudsz beilleszkedni ... Ne legyel feltekeny a sogorodra mert a te segged is ki van nyalva csak masokba keresed a hibat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!