Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok, ti annak idején féltetek attól, hogy nem lesz házasságotok és gyerekeitek?
A 21 éves lányoknak is pont ilyen gondjaik vannak.
Ne agodj.
24 éves vagyok!
Soha nem akartam férjhez menni,mert minden honnan azt hallottam nem fontos az a papír,ha két ember szereti egymást az papír nélkül is jó stb...
Aztán láss csodát,én a nagy esküvő gyilkos mégis csak férjhez mentem!
Természetesen nem a papír miatt,hanem mert így akartuk.
Szóval nem féltem attól,hogy nem megyek férjhez,mert igazából mindegy volt.
A gyerek téma már húzósabb dolog.Jobban befolyásolják az anyagiak,mert minden szülő a legjobbat akarja a gyerekének,de a házasság és a gyerek téma csupán két ember elhatározásán múlik.
A mai generáció valóban komolytalanabb,később alakúl ki bennük a felelőség érzet,de azért bízom abban,hogy nem hal ki az emberiség.
Igen, én is féltem, és szerintem a férjem is félt, mint Te. (most már 3 gyerek után furcsa visszaemlékeznünk erre)
Valóban, most "nem divat" - és ez még nehezíti. De nem érdekes a divat, ez: szerelem, társ, család, gyerek a divaton felül áll.
Szerintem sok félénk, kedves lány van, aki a "divat" miatt nem mer erről beszélni, és talán még elbújós is.. de:
"Aki keres, az talál" :)))
Ettől nem kell félned, a legtöbb nő még mindig házasodni szeretne. Aki nem annak meg szerintem jó oka van. Itt van pl az enyém: A szüleim házasságban éltek sokáig, de hazugság volt szinte az egész, utólag kiderült hogy apám mindig csajozott, anyám nem vált el miattunk- a gyerekek miatt, csak mikor már tönkrement idegileg. A rokonok közt mindenki már többször elvált, vagy rossz házasságban él. A munkatársaim mindig mondják hogy de jó hogy még nem mentem férjhez, a házasság egy rémálommá válik pár év alatt (ők mondják, akik házasok). Mindig azt mondják sose menjek férjhez. Ezeket végiggondolva valóban nem látom értelmét. Soha senki nem mondott még jót róla, soha nem láttam még jó házasságot. Nekem az egész egy rossz dolognak van beállítva a fejemben, ami minden kapcsolatot tönkretesz idővel. Ezért nem fogok férjhez menni soha.
27N
Én ettől soha nem féltem, mert érdekes módon minden pasim feleségül akart venni eddig, legalábbis mondogatta. A mostaninak már talán sikerül is.
És ezel meg is cáfoltam azt, amit mondtál, hogy a fiatalabb generáció így meg úgy. Én az ilyenektől félek, mint te vagy, akik mindig a körülöttük lévő világot hibáztatják a saját szerencsétlenségükért. Ahhoz hogy feleséged legyen, előbb barátnődnek kell lennie. Ha ez megvan, akkor majd ráérsz a házasságon gondolkodni, tökfej!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!