Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a "hagyományos"...

Mit gondoltok a "hagyományos" régimódi nevekről?

Figyelt kérdés
Nekem tetszik pl az András, Gergely, Nándor, József, Balázs, Csaba, Attila. De ezek a nevek most nem túl divatosak. Ettől függetlenül adnátok valamelyiket?
2012. aug. 26. 17:17
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy ennyien írtatok.

Nekem is amúgy jobban tetszenek ezek a nevek, mert pl annyi Patrik, Bence, és Dominik van hogy hihetetlen. Ja és igen, a Pétert kihagytam, az is jó, meg még a Dávid sem rossz.

De ha gyereket várnék szerintem Andrásra szavaznék. De én Andrisnak hívnám, szerintem így hogy Andris olyan aranyos. A Bandi az már komolytalan nekem :)

2012. aug. 26. 20:53
 22/25 anonim ***** válasza:
Nekem ezek közül csak a Csaba tetszik.
2012. aug. 26. 21:50
 23/25 anonim ***** válasza:
Minden András nevű ismerősöm gyilkolni képes, ha Bandinak szólítják :D
2012. aug. 26. 21:55
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem még mindig elég megszokottnak számítanak. Én inkább valami különlegesebb, ritkább nevet adnék a gyerekemnek, de azért legyen elfogadott. Tehát ne Kevin vagy Dzsenifer, de azért ne is ő legyen az osztály 20. Dávidja. Mondjuk a Dávid név pont tetszik.:) De nálunk az osztályban 4 Dóra volt, ezt azért el akarom kerülni.
2012. aug. 26. 23:40
 25/25 anonim ***** válasza:

Én kimondottan ezeket a fajta hagyományos neveket szeretem.

A felsoroltak között az András,Nándor,Balázs,Attila név nagyon tetszik,de a többi is jó.

2012. aug. 27. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!