Hogy felejtsem el, ha a "hagyományos" módszerek nem működnek?
A párom évekkel ezelőtt elment. Mindent összegyűjtöttem, és kidobtam, amit tőle kaptam, ahogy ezt mindenhol hallani, elmentem utána bulizni, ismerkedni, ahogy javasolták, fizikai munkával is próbáltam terelni a gondolataimat... és nem megy.
egyszerűen a legváratlanabb pillanatokban eszembejut a legszokatlanabb dolgokról, utcákról, mondatokról, idegen járókelőről, aki hasonlít rá.
tudom, hogy nincs többé, és így elfolyik az életem, ha csak az emlékekbe kapaszkodok... hiába próbálok másoknak esélyt adni,nem tudom őket megszeretni.
mit tegyek? adjak fel mindent, költözzek el messzire, legyen új munkám, új nevem, új "életem"?
Mit tehet tenni, ha nem múlik a gyász?
Próbálj orvosi segitséget kérni ne fuss el mert az se fog segiteni úgy ahogy eddig se jött be semmi.
Valószinű hogy több év távlatából már nem őt gyászolod inkább magadat valami baj van az életedben és a próblémákat rá vetited mert jó "bünbak" így nem kell magadal szembe nézned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!