Hány százalék esélyem lenne Prince Michael-nél (Michael Jackson fia)? Esetleg hogy találkozzunk?
Figyelt kérdés
szép lány vagyok, okos minden jó tulajdonságom megvan de hány százalék esélyem lenne nála, tetszik =)? kösziiii2009. júl. 25. 16:49
11/15 anonim válasza:
Kevés, én 40 vagyok, mikor 13 voltam Mark Hamill volt az mint neked ö, majd eltelt 1-2 év, akkor 1-2 énekes, többek között Révész Sanyi, meg 1-2 magyar énekes még szoba jött, utána megint eltelt 4-5 év huszonévesen, Bruce Willis, egyéb sármos fickok ( anno voltak ) jöttek, most 40 évesen már csak a párom, ö az nekem aki kell, szerintem rájössz esély nem sok van, mind plátoi, keresgess itthon.
12/15 anonim válasza:
JAJ!! Mark Hamill színészért az én szívem is dobogott anno annak idején...(most látnád,hogy mennyire más ember lett,elhízott,megöregedett)de IMÁDTAM!!Majd jött Harrison Ford,és még sokan mások...Kinőttem,de soha nem vágytam arra,hogy találkozzam velük mert tudtam,hogy lehetetlen.
13/15 anonim válasza:
Én írtam az akár 100% esélyt és ma is tartom a tétemet. Hozzátettem, hogy ha mindent elkövet ezért és tényleg akarja, stb. És valóban: voltak már hasonló kísérletek, amik igazolják az én véleményemet. Miért is pontoztok le? Mert közületek senki nem lenne képes rá???
14/15 A kérdező kommentje:
tul képpen pont az h mindenki túl szerénynek tart =/ am köszi a komikat, de még reménykedek és NEM kértem leoltást, köszi
2009. júl. 26. 21:52
15/15 anonim válasza:
idén lesz 13. nem kellett végig néznie az apja halálát... 0%-tól akár 100% is lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!