Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány százalék esélyem lenne...

Hány százalék esélyem lenne Prince Michael-nél (Michael Jackson fia)? Esetleg hogy találkozzunk?

Figyelt kérdés
szép lány vagyok, okos minden jó tulajdonságom megvan de hány százalék esélyem lenne nála, tetszik =)? kösziiii
2009. júl. 25. 16:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
szerintem nincs esélyed :D esetleg ha látod amerikában az utcán vagy valami, de kapcsolat kialakítására nemigen van. "szép lány vagyok, okos minden jó tulajdonságom megvan" asszem a szerénység hiányzik ;)
2009. júl. 25. 16:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
ÖÖÖÖ, asszem 12 éves.És most nézették vele végig élőben az apja halálát, hacsak nem pszichológus vagy, akkor felejtős.
2009. júl. 25. 16:54
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
NULLA
2009. júl. 25. 16:54
 4/15 anonim ***** válasza:
32%
Akár 100 % is lehetne! Ez attól függ, mennyire akarod. Ha komolyan és mindent megteszel ezért, akkor miért ne? Amennyiben ez csak egy játékos elképzelés és te sem veszed komolyan, akkor persze semmi esélyed rá.
2009. júl. 25. 16:55
 5/15 anonim válasza:
87%
Te itt élsz Magyarországon, ő pedig a tengeren túlon. Vajon mennyi rá az esély, hogy találkoztok? Nagyon-nagyon kevés. Te tudod, hogy ő létezik,. de ő rólad azt sem tudja, hogy a világon vagy.. tehát nyugodj bele, nem ő a megfelelő!
2009. júl. 25. 16:57
 6/15 anonim ***** válasza:
85%
Hány éves vagy?
2009. júl. 25. 17:02
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
hogy hány százalék esélyed lenne?? kik vagyunk mi, mentalisták? kérdezd meg uri gellert! mi honnan tudjuk??? még azt sem tudom nálam hány % esélyed lenne...
2009. júl. 25. 17:26
 8/15 anonim válasza:
100%
Szerintem kb annyi mint nekem Jessica Alba-nál...
2009. júl. 25. 17:28
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
0.001 az 1 milliárdhoz!!!...Hidd el Amerikában is vannak olyan lányok akik szépek,okosak,és minden jó tulajdonságuk megvan SŐT gazdagok!!! Nem hiszem,hogy te fogsz kelleni neki..
2009. júl. 25. 18:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Miért fontos ez neked,hogy találkozz vele?Amúgy szerintem nagyon kevés esélyed van rá.De ha mégis találkoznál vele attól mit remélnél a találkozástól?Ugyanolyan lennél neki mint a többi millió kis butuska liba akik körbeugrálják,ugyan úgy nem jelentene neki semmit.Ha valóban okos lány vagy akkor értelmes dolgokkal foglalkozz,ne álmokat kergess.Én sosem értettem,hogy hogyan lehet rajongani egy másik emberért akit ráadásul nem is ismerünk.Valahogy ez még a tini koromból is kimaradt,akkor sem értettem.Az oké,hogy szeretünk ilyen-olyan zenét,kedvelünk előadókat,de a rajongás szerintem az már nem normális dolog.
2009. júl. 25. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!