Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 éves vagyok! Lekéstem sok...

20 éves vagyok! Lekéstem sok dologról? Úgy érzem sosem voltam tini, de miért? Velem nem történtek meg azok a dolgok, mint mással!

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy azon kaptam magam, hogy 20 éves vagyok és jóformán nem is éltem még ki magam sehogy sem! Eléggé otthon ülős típus vagyok, nagyon ritka ha elmegyek bulizni (havonta egyszer) és nem is érzem annyira jól ott magam! A havi egyszeri buli mellett jóformán sehova sem járok csak hetente párszor vásárolni (háztartási dolgokat, ruhákat, stb...), ezt általában persze nem egyedül, hanem mikor kivel...! Ez mellett még eljárok suliba, de az egész iskolai hónapok alatt sehova sem járok soha! Barátnőim vannak, de olyan szoros kapcsolatba nem tartjuk a viszonyt, hogy sűrűn összejárjunk! Most arra döbbentem rá, hogy a tini bulizós, csavargós, kiélős életet úgymond nem éltem és használtam ki, kimaradt az életemből és már késő! Ebből azt akarom kihozni illetve kérdezni, hogy ez baj? Ezt már nem is lehet bepótolni? Később megfogom bánni? Más is van így? Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 24. 23:42
1 2 3 4 5
 41/44 Ilyent ***** válasza:

Hát begerjedtél mint a Sokol rádió.

Hogy hol olvastam? Hát itt:

"nagyon ritka ha elmegyek bulizni (havonta egyszer) és nem is érzem annyira jól ott magam!"

Akkor hol érzed jól magad? Ez depresszió.

De van rá gyógyszer.

"de nyáron bepótolom elég jól jó dolgokkal!"

1 évet mivel pótolsz be 3 hónap alatt?

És attól hogy néha eljársz sétálni mi változik?

Egy ingerszegény környezetbe.

Majd amikor öreg korodba felteszed ezt a kérdés rájössz hogy csak egy szürkeség voltál. Akivel semmi nem történt.

2012. aug. 27. 22:36
 42/44 A kérdező kommentje:
Jóéjszakát...
2012. aug. 27. 22:52
 43/44 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező te komolyan hülye vagy.
2012. aug. 28. 09:09
 44/44 anonim ***** válasza:

Én csak annyit mondanék neked, hogy ne azért akarj élményeket, hogy majd később legyen mit mesélned, és azzal versenyezz az asztal körül ülőkkel "azén sztorim jobb".

Magáért a élményért, az érzésért amit ad, tegyél meg valamit, vagy ne tegyél meg.

Felesleges bárkinek megfelelned, ha tudod magadról, hogy ugyan megszokott x-y dolog, mégsem rád van szabva.

Van nagyon sok otthonülős, aki agyonbarkácsolja,festi, rajzolja, írja, varrja magát, kertészkedi,olvassa magát. Emellett normális szociális életet él, tele barátokkal. Hírből sem ismeri a depressziót. Ismerek sok olyat, akinek kimaradt az életéből az, amiről utólag lehetne sztorizni, de neki vannak más sztorijai,és bőven van élettapasztalat.

Nem csak egy formában, és egyféle sablon szerint lehet az életből meríteni, amit az embernek tudnia kell. Van aki így tanulja meg, van aki úgy.

Ha úgy érzed, többet kell csavarognod, buliznod, akkor tedd azt, legfeljebb még jobban rájössz, hogy nem neked találták ki.

Te inkább talán magadat nem tudod elfogadni...

A jövőt pedig, hogy mit fogsz bánni, senki nem tudja előre. Bármikor történhet veled olyasmi, amitől az értékrendszered gyökerestül felfordul, és ezáltal a múlt is más megítélést kaphat...

2012. szept. 16. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!