Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 éves vagyok! Lekéstem sok...

20 éves vagyok! Lekéstem sok dologról? Úgy érzem sosem voltam tini, de miért? Velem nem történtek meg azok a dolgok, mint mással!

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy azon kaptam magam, hogy 20 éves vagyok és jóformán nem is éltem még ki magam sehogy sem! Eléggé otthon ülős típus vagyok, nagyon ritka ha elmegyek bulizni (havonta egyszer) és nem is érzem annyira jól ott magam! A havi egyszeri buli mellett jóformán sehova sem járok csak hetente párszor vásárolni (háztartási dolgokat, ruhákat, stb...), ezt általában persze nem egyedül, hanem mikor kivel...! Ez mellett még eljárok suliba, de az egész iskolai hónapok alatt sehova sem járok soha! Barátnőim vannak, de olyan szoros kapcsolatba nem tartjuk a viszonyt, hogy sűrűn összejárjunk! Most arra döbbentem rá, hogy a tini bulizós, csavargós, kiélős életet úgymond nem éltem és használtam ki, kimaradt az életemből és már késő! Ebből azt akarom kihozni illetve kérdezni, hogy ez baj? Ezt már nem is lehet bepótolni? Később megfogom bánni? Más is van így? Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 24. 23:42
1 2 3 4 5
 11/44 Ilyent ***** válasza:
0%
Bocs mindenkinek de ennyi topa embert.
2012. aug. 25. 03:43
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

én is húsz évesen döbbentem rá erre,de akkor kezdtem el változtatni,nyitott lettem,eljárok már bárhova,most úszásórákra fogok járni szeptembertől

próbálj te is változtatni,mert ez így nem jó,otthonülésnek nincs értelme

2012. aug. 25. 07:05
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen vagyok mint te csak 23 éves "kiadásban". Nem járok el minden pénteken bulizni, sőt inkább csak több havonta... Én elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok. Nem élvezem a szó szerinti bulizást, pedig legutóbb "rákényszerítettem" magam és elmentem egy diszkó szerűségbe, de két sör után sem tudtam felszabadultan táncolni.

Szeretek találkozni a barátaimmal, vannak is, minden héten elmegyünk vásárolni, strandra, kajálni, moziba de voltunk már együtt nyaralni is. Én ilyenektől érzem jól magam :) A tágabb baráti körrel pedig be szoktunk ülni egy - egy kerthelyiségbe és megiszunk valamit a pletykálás mellé :D

Szóval úgy érzem hogy nincs mit megbánnom. Én nyugisabb vagyok, a nagy partizás úgy látszik "kimarad" az életemből :)

23/N

2012. aug. 25. 08:10
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
Bulizni nem kell, ha úgyse élvezed, de azért ne csak otthon ülj. Én nem szeretem a szokásos bulizást, de hetente járok kirándulni és néha társasjátékozni is szoktunk. Nem érzem úgy, hogy szükségem lenne fergeteges bulikra, én nem is élvezném ezeket.
2012. aug. 25. 09:50
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Hat...en is 20 vagyok, soha nem buliztam, de nekem nem is hianyzik. Birom mikor kis tizenevesek azzal jonnek, hogy "ki kell elni magunkat" en meg visszakerdezek, hogy "igen, es mondd, milyen leszel, ha kielt leszel". Valaszt meg nem kaptam. Soha nem probaltam ki a cigit, nem szoktam bulizni, mert sztem szar a zene, idegenek taperolnak vagy epp hanynak. Egyik resze sem vonz. Szoktam viszont baratnokkel koktelozni, pokerezni, dumalni, setalni, filmezni es a tobbi. Ha te eddig nem vagytal arra az eletmodra, akkor ez igy van jol, ne a tarsadalom szabja meg, hogy te miket csinalsz es miket nem. Ha viszont hianyzik, akkor rajta, 20 evesen meg nem erzem magam ven aggastyannak, szerintem te sem vagy az.
2012. aug. 25. 10:53
 16/44 anonim ***** válasza:
41%

Hát én istentelenül kiéltem magam 16-20 között, és nagyon jó, hogy így tettem. Nekem hiányoznának azok az emlékek, és társadalmilag ez simán elfogadható. Így 23 évesen kicsit visszavettem a sebességből, de még mindig nem jutottam a végére.

Kedves utolsó, a "milyen leszel, ha kiélt leszel?" kérdésedre a válasz az "olyan, mint te most."

23/F

2012. aug. 25. 11:05
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy semmiről se lemaradva.

Én 22 vagyok, de sose voltam az a partytigris. Nem éreztem magamon sose azt a kényszert, hogy " most vagyok fiatal, most kell mennem bulizni, mégha nem is akarok, de kell mert most vagyok fiatal..." Ez hülyeség. Ez cseszi szét az ember fiatalkorát. Ha most nem hiányzik a diszkózás, ne menj. Semmi értelme sincs kényszerből menni.

2012. aug. 25. 11:07
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez hihetetlen!Végre valami nem maradt ki az életemből.Ne bánd,kérdező,nem is olyan jó dolog az.Főleg,ha nem érzed jól magad a buliban.
2012. aug. 25. 11:20
 19/44 anonim ***** válasza:
41%

Fog hiányozni az életedből, tipikusan az az ember vagy, aki azért otthonülős, mert gátlásos pedig szívesen bulizna.

A kiélés pedig azt jelenti, h amire vágysz azt megteszed és így később már nem hiányzik.

Szal én ezek alapján meg nem teljesen, mert egy külföldi előadó koncertére mindenképp szeretnék eljutni.

Sokan akik nem élték ki magukat azok rosszul érzik magukat mikor hallanak valakit sztorizni, h ilyen meg olyan buliban volt, na ez nincs egy kiélt embernél, mert az ilyenkor nosztalgiázik.

Ue. a szexnél is, én addig nem akartam komolyabb kapcsolatot míg nem voltam idősebb 30-as,40-es nővel, mert akár mikor hallottam sztorit, h valaki 20 évesen idősebb nőt döntött meg rendesen megfájdult a szívem.

Most már nem:)

2012. aug. 25. 11:55
 20/44 Ilyent ***** válasza:
0%

Ez tényleg nem normális amit ti csináltok.

Mondok nektek valamit amit nem vettetek figyelembe.

Ti csak lakni jöttetek ide én élni.

Nem bánjátok?

Ezt csak hiszitek, nem tujátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. aug. 25. 16:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!