20 éves vagyok! Lekéstem sok dologról? Úgy érzem sosem
voltam tini, de miért? Velem nem történtek meg azok a
dolgok, mint mással!
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy azon kaptam magam, hogy 20 éves vagyok és jóformán nem is éltem még ki magam sehogy sem! Eléggé otthon ülős típus vagyok, nagyon ritka ha elmegyek bulizni (havonta egyszer) és nem is érzem annyira jól ott magam! A havi egyszeri buli mellett jóformán sehova sem járok csak hetente párszor vásárolni (háztartási dolgokat, ruhákat, stb...), ezt általában persze nem egyedül, hanem mikor kivel...! Ez mellett még eljárok suliba, de az egész iskolai hónapok alatt sehova sem járok soha! Barátnőim vannak, de olyan szoros kapcsolatba nem tartjuk a viszonyt, hogy sűrűn összejárjunk! Most arra döbbentem rá, hogy a tini bulizós, csavargós, kiélős életet úgymond nem éltem és használtam ki, kimaradt az életemből és már késő! Ebből azt akarom kihozni illetve kérdezni, hogy ez baj? Ezt már nem is lehet bepótolni? Később megfogom bánni? Más is van így? Köszönöm a válaszokat!
Hú látom sokan írtak mióta nem voltam bent, köszönöm szépen a sok szép válaszokat! Mindenkinek ugyan nem tudok visszaírni, mert az sok időt venne igénybe, de azért azt szeretném még ideírni, mert írták ezt páran, hogy mivel felvetődtek bennem ezek a kérdések, így biztosan megfogom bánni, tehát attól még h ezek a kérdések megfordultak bennem nem azt jelenti h bánkódok és sajnálom h nem éltem ki magam, mert ha most lennék 13-18 éves, akkor sem csinálnám másképp, tehát ugyanolyan életet élnék, mint éltem annyi idősen csak mégis nem tudom rossz-e az h nem úgymond "kiélős életet" éltem! Bár ahogy írták azt is páran, ha nem vagyok az a kiélős típus és nem is hiányozna az az élet, akkor meg végképp nem baj, hogy így tettem tinibb koromban! Egyszóval a lényeg, hogy nem vagyok az a típus, így nem gond h eddig nem csináltam "őrült" dolgokat és nem is fogom bánni! :) És még a legfontosabb h ha mégis egy picit is enne ez miatt a lelkiismeret furdalás, akkor még mindig nem késő elkezdeni olyan életet élni!!! :) Köszönöm!!!!!
2012. aug. 25. 16:49
22/44 A kérdező kommentje:
Kedves 42%-os utolsó! Már a százalékodból is kitűnik h ide csak kötözködni jössz és nem tanácsot adni! Szeretném neked mondani h itt nem arról van szó h reggeltől estig otthon ülünk és nézünk előre, ugyanúgy mindennap eljárunk akárhova csak nem úgy éltünk tini korunkban, mint más kis h*lye p*csa, aki minden hétvégén halálra issza magát és a bulikba minden pasira rámászik a részegségtől, hanem kicsit "felnőttesebb" életet éltünk már akkor is! :) Ennyit erről, drágám! Te sem lehetsz több 15-nél!
2012. aug. 25. 16:56
23/44 Ilyent válasza:
Ezért nem értesz semmit nem az ivásról van szó hanem a szituációkról.
És köszönöm hogy a koromat majdnem megfelezve írtad ki.
Nem bánod? Hogyan tudnád amikor nem éltél át semmit.
Akkor én se bánnám.
De én se bánom a sok hülyeséget amit csináltam.
2012. aug. 25. 17:06
24/44 A kérdező kommentje:
Milyen szituációról beszélsz? Ezt nem értem... akkor írj példát!!
2012. aug. 25. 17:10
25/44 A kérdező kommentje:
Mert lehet azon én is átestem, azért én is eljárkáltam!
2012. aug. 25. 17:10
26/44 Ilyent válasza:
Pl Ha egy más országban ébredsz fel. Amit nem veszel észre csak a lányt nézed és nem tudod hova tenni. Amikor felkel még a családjának is bemutat.
És senki nem beszéli a nyelvet és nem rémlik hogy kerültél oda.
Vagy rendőrök elől menekülni.
Esetleg reggel lemész a boltba és 3 nap után térsz haza
Na meg ilyenek
2012. aug. 25. 17:25
27/44 anonim válasza:
20 évesen még messze nem késő, egyetem után már esetleg. Ha így érzed, akkor minél előbb tegyél róla, hogy más legyen, mert ez komollyá válhat később. És igen, nagyon meg lehet bánni az ilyesmit is.
2012. aug. 25. 22:44
28/44 anonim válasza:
Nekem 23 évem kallódott el úgymosd, de mégsem érzem magam lemaradva valamiről is. Legalábbis olyasmiről nem, ami nem pótolható. A bulik, ivászat, stb stb, sose vonzottak, most sem. Egy jó koncert vagy egy városközpontban zajló ünnepség viszont annál inkább :). Most is onnan jövök, nem vagyok nagy partyarc, de jól éreztem magam, kikapcsolódtam. Napi 10 óra munka mellett az ember képes begyepesedni, kell valami ami felviszi a hangulatot.
2012. aug. 26. 01:16
29/44 anonim válasza:
Na, hát mondjuk igen, erről beszéltem, h nosztalgia, az ilyet soha nem felejti el az ember, mi ezt egysörös bulinak hívjuk, szal kimész meginni egy sört aztán olyan szitukba keveredsz, h másnap külön ki kell tárgyalni, h na akkor most mi is volt.
Nekem a legdurvább az volt, h csak a féket akartam kipróbálni meg tankolni, ha már kocsikázok, mert betétcsere volt aztán bekerültem egy leánybúcsúba, majd a lagziba is:)
2012. aug. 26. 13:27
30/44 anonim válasza:
Nem kell bánnod. Te egyszerűen nem az az egyéniség vagy. Tudom, hogy az ömlik a médiából, hogy nem is él az, aki nem volt tizenévesen minden hétvégén hullarészeg, de mindig voltak olyan emberek, akiket ez nem érdekelt. Ez a "kiélés" is az elmúlt években lett ekkora szükséglet, régen kifejezetten negatív jelző volt a kiélt, kb. a "kiégett" szinonímája.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!