Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 éves vagyok! Lekéstem sok...

20 éves vagyok! Lekéstem sok dologról? Úgy érzem sosem voltam tini, de miért? Velem nem történtek meg azok a dolgok, mint mással!

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy azon kaptam magam, hogy 20 éves vagyok és jóformán nem is éltem még ki magam sehogy sem! Eléggé otthon ülős típus vagyok, nagyon ritka ha elmegyek bulizni (havonta egyszer) és nem is érzem annyira jól ott magam! A havi egyszeri buli mellett jóformán sehova sem járok csak hetente párszor vásárolni (háztartási dolgokat, ruhákat, stb...), ezt általában persze nem egyedül, hanem mikor kivel...! Ez mellett még eljárok suliba, de az egész iskolai hónapok alatt sehova sem járok soha! Barátnőim vannak, de olyan szoros kapcsolatba nem tartjuk a viszonyt, hogy sűrűn összejárjunk! Most arra döbbentem rá, hogy a tini bulizós, csavargós, kiélős életet úgymond nem éltem és használtam ki, kimaradt az életemből és már késő! Ebből azt akarom kihozni illetve kérdezni, hogy ez baj? Ezt már nem is lehet bepótolni? Később megfogom bánni? Más is van így? Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 24. 23:42
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Mielőtt valaki megvádol, hogy én csak négyévente lépek ki a lakásból, és akkor is csak azért, hogy a KDNP-re szavazzak (broáf), leírom, nálam mik vannak bulizás helyett: barátokal kávézás, étterembe járás, kirándulás, utazás (néha hétvégi villámkirándulás külföldre, hála az égnek a fapados repülőkért :) edzés, túrázgatás, iyenek.
2012. aug. 26. 21:45
 32/44 Ilyent ***** válasza:
29%

31 es Meg mindenki aki unalmasan élt

Komoly dolgokat írsz.

A kiélte magát az csak azért volt negatív jelző mert nem lehetett benne bízni.

És minden a média hibája tudom, ha más téma lenne akkor a politikáé???

És ha kirándulni mész megnézed a nevezetességeket lefényképezed őket meg magadat.

Ha ezt később előszed akkor csak úgy gondolsz rá hogy itt is voltam jó volt.

Elmondom mi hogyan csináljuk. Semmiért nem vagyunk hajlandóak fizetni inkább kivágjuk magunkat a szituációból. Ezért nálunk az ottlétnek története lesz.

Amire szívesen emlékszünk vissza és jó érzés kap el minket így nem csak a látványosságra emlékszünk.

Ehhez például nem kell pia csak ész.

2012. aug. 26. 23:17
 33/44 A kérdező kommentje:
Hát elég lúzer csóró lehetsz már leszűrtem...
2012. aug. 27. 13:23
 34/44 anonim ***** válasza:

Én 20 éves vagyok, és decembertől két héttel ezelőttig legalább kéthetente beálltam, mint a gerely!!

Előtte is buliztam, de most jóval többször, annyit ittam, mint az ökör!!!!

Mosmá nem hiányzik a szesz, de a haverokkal szeretek lenni, na.

2012. aug. 27. 13:39
 35/44 Ilyent ***** válasza:
0%

Kérdező

Kettőnk közül nem tudom ki a lúzer???

Mert a kérdésedet olvasva te vagy az.

Vagy nem vetted észre???

Leszűrni meg a tésztát tudod tálalás előtt.

A pénztelenségről nem is beszélek. Csóró???

Ezt a szüleid mondták kikkel együtt laksz???

Na akkor ki a LÚZER???

2012. aug. 27. 15:53
 36/44 anonim ***** válasza:

Na tipikus otthonülős duma, amivel igazából csak saját magukat vigasztalják, h a média meg mindenki hullarészeg, na persze.

Szar lehet nekik, h becsapják magukat, de ez van ezzel nem tudsz mit csinálni.

2012. aug. 27. 16:12
 37/44 A kérdező kommentje:

Menjél már innen ettől a kérdéstől, nem neked való...

Hát marha nagy lúzerség ez, nem lehet mindenki egyforma és nekem ez jó, nem azért tettem fel a kérdést, mert nem érzem magam jól..

2012. aug. 27. 19:16
 38/44 A kérdező kommentje:

Elég szánalmas lehetsz, de én nem állok le ilyen emberekkel vitatkozni, mert nem tartom értelmének, max magamba röhögök egy nagyot...

"Semmiért nem vagyunk hajlandóak fizetni inkább kivágjuk magunkat a szituációból. Ezért nálunk az ottlétnek története lesz.

Amire szívesen emlékszünk vissza és jó érzés kap el minket így nem csak a látványosságra emlékszünk.

Ehhez például nem kell pia csak ész."

Ez a válaszod különösen elgondolkoztatott és rávilágított sok mindenre.... szóval köszöntem a beírásaid, de mostmár elég!!

2012. aug. 27. 19:20
 39/44 Ilyent ***** válasza:
29%

Ez a kérdés pont nekem is való.

Én képviselem az ellentétet ebben a témában.

Ha nem érzed jól magad sajna nálam ilyenkor csak az egyik kalandomra kell gondolni és már vidám is vagyok.

Szánalmas lennék.

Pont egy depressziós otthonülő egyén mondja ezt.

Na ez is fordítva sült el.

Vagy erre érteted hogy rávilágított mindenre???

2012. aug. 27. 21:19
 40/44 A kérdező kommentje:

"Pont egy depressziós otthonülő egyén mondja ezt."

Te nem vagy normális mostmár egészen biztos!!!! Ki a depressziós te majom??? Elárulnád hol olvastad ezt? Vagy esetleg álmodtad délután? Meg ki az otthonülős??? Komolyan te nem vagy tisztában azzal h én mit is kérdeztem! Majdnem mindennap eljárok jó pár helyre, hol barátnőkkel, hol haverokkal, hol ezzel, hol azzal és elvagyunk!!! Az otthonülős dolgot arra értettem h suli idő alatt nem igazán megyek el sehova csak nagyon ritkán, mert tanulásra koncentrálok, de nyáron bepótolom elég jól jó dolgokkal! Én csak a discos, piálós korszakot hagytam úgymond ki és én itt azt kérdeztem meg h ez baj-e, megfogom-e bánni és belehet-e pótolni, mást én nem hagytam ki az életemből szóval nem tudom ki itt a depressziós kettőnk közül.... de egy biztos h nem én!!

Suliba nem kellett vna lógnod, amikor szöveget tanítottak értelmezni (szövegértés)!

2012. aug. 27. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!