Hogy örüljek a nővérem babájának, mikor mi is nagyon szeretnénk már?
Irigységet érzel,mivel Te is szeretnél már nagyon egy babát.Hogy örülj?Simán örülj neki..másat nem tudok írni.
Ti mikorra tervezitek?
Belefér, hogy irigy vagy :)
Mi is így voltunk, korán szerettük volna, de tudtuk, hogy nem fér bele anyagilag, így vártunk vele. Jöttek a babák a családban, én irigykedtem és vártam. Ez így volt rendben. Én mondjuk jobban aggódtam, hogy a sok éve eltervezett nevek közül választanak majd, de szerencsére megúsztuk. Később árulták el, mikor már én is megszültem, hogy nekik is listás volt a név, szóval húzós :D
Nyugi, Te is anyuka leszel majd, és boldog, nagyon boldog!!! Addig is gyakorolhatsz majd a tesód babáján, less el minden fortélyt.
Köszönöm hogy írtatok. Tényleg, nagynéni, de fura :)
Na igen, a nevek. Én már évek óta "írom a listám" hogy milyen nevek tetszenek, és bár még nem tudni hogy milyen nemű lesz, de én elgondolkodtam rajta hogy csak nehogy a favoritjaimból adjon... :)
Nővérednek már épp itt volt az ideje a gyerekvállalásnak, lassan ki is csúszott volna az időből. Neked még van bőven időd, nem maradtál le semmiről. :)
Ismerem a helyzeted, párom nővére pár hete szülte meg a harmadik gyerekét, ugyanígy éreztem. :S Engem inkább az kedvetlenített el, hogy nekünk nagyon sokáig még nem lesz anyagilag esélyünk családot alapítani (albiba nem akarunk). Ők meg merészen a vakvilágba vállalták a 3-at pedig nincs hova tenni.
nem értelek: hogy ne örülhetnél? Miért ne örülhetnél?
Az öröm önzetlen érzés: örülj, hogy boldog, hogy van gyerek, majd neked is lesz. Ha pedig nem, és annyira akarsz, akkor adoptálsz.
Ilyen mentalitással azt mondom, hogy várj még egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!