Mi lehet a megoldás? Hogyan döntsek, hogy ne őrűljek meg?
Biztos, hogy a mostani szerelmeddel szeretnél hosszú távon maradni, és emiatt megéri otthagyni a férjed?
Tesz valami rosszat a férjed? Rendes? Milyen ember?
Csak a gyerek miatt ne maradj a férjeddel, mert az neki sem jó, ha nem szeretitek egymást (bármennyire is azt mondaná hogy maradjatok együtt), viszont egy ilyen fellángolásért egy rendes férjet nem éri meg elhagyni (úgy értem ha megvan még a szeretet, tisztelet, bizalom, csak már nem égtek úgy, ez természetes).
Megint ugyanaz vagyok, aki az előző kettőt írta: akármennyire is rossz szemmel néznek rád ezért, hogy elhagynád a feleséged, akkor is azt kell mondanom, hogy örülnék, ha a fiad lehetnék, mert ebből a dilemmádból látszik, hogy mennyire szereted őt és ragaszkodsz hozzá.
20/f
tudom, hogy hülyén hangzik, meg biztos le leszek hurrogva, de beszéltél már a feleségeddel a házastársi problémákról? Próbáltátok közösen átbeszélve megoldani? a tapasztalatom az, hogy az ilyen menekülésből létrejött szerelem nem túl hosszúéletű, és általában az az oka, hogy a házastársi fél hosszú idő után először kap gyengédséget (sajnos valaki mástól). Én mondjuk hűségpárti vagyok, és azt sem tudom, min mész keresztül a feleségeddel, de így biztos nehezebb lesz a feleségeddel egyáltalán megbeszélni bármit is, hisz abban a tudatban állnál neki, hogy ha nem is jön össze, akkor is vár valaki, és egyáltalán nem is biztos, hogy meg lehet/akarod oldani...
Próbálj időt kérni a szerelmedtől, ha tudja, hogy házas vagy, meg fogja érteni, és tégy egy próbát, mennyire hozható helyre a dolog a feleségeddel. ha semennyire, akkor függetlenül a fiadtól, válóper lesz a vége. Tényleg érdemes fontolóra venni, mit is akarsz igazából, hiszen ha az anyánál helyezik el a fiadat tulajdonképpen tényleg eltűnsz az életéből, ha nem is teljesen, de a kapcsolatotok nem lesz a régi.
Próbálj emlékezni, miért is vetted el a feleséged, talán csak nem kizárólag a fiú volt az oka, és jöjj rá, miért tűnt mindez el, esetleg te is tehetsz érte...
Sok szerencsét, és tudom, hog nehéz de próbálj a JÓZAN ESZEDRE hagyatkozni.
Hát ha borzasztóan menni akarsz,akkor a szerelmed fontosabb,mint a fiad(és ő hogy gondolkodik?kell neki más gyereke?
olvasgass kicsit mi a véleménye az "új feleségeknek"a gyerekekről apa háta mögött!Hát nem kicsit ledöbbentem.
Ha tényleg fontos a fiad,és visszafordítható a dolog,inkább próbálj meg a feleségeddel helyrehozni a dolgokat.Légy felnőtt!(a szerelem egyszer úgyis elmúlik)
Már ne is haragudj,de ha sokat dolgozol,akkor hogyan nevelnéd a gyerekedet?vagy anyja viselje el,hogy más nővel él?
Ezzel az a baj,ha tönkremegy a szerelmed,akkor majd megint másik anyuka,meg másik anyuka jön?Az anyjánál az anya akkor is fix pont marad,ha jönnek-mennek a pasik.Vagy úgy gondolod,hogy a szerelmed dolgozik,te meg neveled a fiad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!