Nem bírom már?! 15/f
Figyelt kérdés
Az apám folyton káromkodik, még akkor is, ha jó kedve van. Nagyon rossz hallgatni, és már a 3 éves öcsém is megtanulta azokat a trágár szavakat. Ez tavaly nyár óta van így, amióta járt egy cigány nőhöz. (ennek már vége) Hogyan szoktassam le erről a beszédről?2012. aug. 22. 20:26
11/12 A kérdező kommentje:
Isten káromló, és sokszor okoskodik. Azt mondta, hogy szereti az okos, értelmes embereket. Én ettől másztam a falra, alig bírtam megállni, hogy vissza szóljak neki. Szerintetek vissza kellett volna szólni? Jobb lett volna, hogy ha akkor a fejéhez vágom azokat a dolgokat amiket itt le írtam?
2012. aug. 23. 03:30
12/12 anonim válasza:
lehet nem tudsz részleteket h apud esetleg kényszeríti anyudat h vele legyen...:/ én ott vagyok anyum mellett amikor csak lehet ha apám ideges és akkor ha bántja anyámat akkor nekem nincs határ nem érdekel...ha komolyabba dolog még neki is megyek engem arra tanított anyám h védjem meg magam és ő is megvédett én úgy gondolom nekem is meg kéne védenem...:/ de lehet rosszul gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!