Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak az apámmal? Ezt...

Mit csináljak az apámmal? Ezt már nem bírom!

Figyelt kérdés
11éves voltam amikor elváltak a szüleim, apámmal maradtunk a bátyámmal vagy is inkább maradnunk kellett, azóta újra házasodott, nekem egyre rosszabb a kapcsolatom vele.. lassan 17éves leszek, és egyre jobban elfajul köztünk a dolog, nemtudunk két szót normálisan váltani egymással mert rögtön elkezdünk veszekedni, ha nekem valamiről más a véleményem akkor olyan nincs én egy ostoba idióta vagyok hogy gondolom h neki nem lehet igaza.. egyszerűen elnyom,voltunk már ilyen családi kapcsolat javító akármin is az sem használt, és igazából nem bírom h üvölt velem.. most már csak úgy vagyok vele ha látom h ebből vita lesz azt mondom haggyuk mert nem akarok már veszekedni egyszerűen bele fáradtam,inkább beszoktam menni a szobámba, de nem ő utánam jön és addig nem hagy amíg be nem fejezi, próbáltam már többet segíteni itthon h hátha máshogy áll hozzám , de nem ez sem...elvagyok keseredve mert nemtudom mit tehetnék még, ma annyira megbántott úgy üvöltött velem mint még soha, verte az ágyat csapkodta az ajtót én meg csak sírtam, rettegek amikor ilyen, persze én nemtudok úgy működni h eltudnám felejteni ezeket rögtön.. mindenért én vagyok megbüntetve a bátyám meg semmiért.. ha kaptam egy rossz jegyet tanévközben elvette a telefonom bünti stb.. a bátyám megbukott most év végén és ugyanúgy mehet mindenhova mindent megenged neki.. úgy érzem őt sokkal jobban szereti. Tudom h rengeteg embernek sokkal nagyobb problémái vannak az enyémnél de nekem jelenleg ez jelenti a legnagyobb dolgot, és szeretném ha tudnátok tanácsot adni h mit tegyek
2012. aug. 10. 22:13
1 2
 1/13 Gertli válasza:
Háát nem tomm ... csináld azt amit ő kér tőled vagy csak mond el neki hogy mi a bajod vele..
2012. aug. 10. 22:23
 2/13 A kérdező kommentje:
pont ezért voltunk olyan családi akármin.. ott ez megtörtént megbeszéltük de azóta is csak rosszabb
2012. aug. 10. 22:27
 3/13 anonim ***** válasza:

én a helyedben elköltöznék.17 évesen már dolgoztam,ez neked is menne,és eltudnád tartani magad.

ha csak egyetlen szobát bérelsz ki és tengődsz napról napra még az is jobb,mint ez a minden napos ideg,és veszekedés.

vagy ha albérletet nem akarsz,mehetsz egy rokonhoz is.

a lényeg,hogy el hazulról.

2012. aug. 10. 22:33
 4/13 anonim ***** válasza:

Mi van az anyukádal ö hozzá nem tudsz fordulni?Vagy nagyszülök.

Mert nem tul sok kiut van ebböl csak az ,hogy elköltözöl.

Sajnálak.

2012. aug. 10. 22:39
 5/13 anonim ***** válasza:
szia sorstars:) en is ugyanilyen helyzetbe voltam, nekem szerencsem volt mer mas varosba jartam suliba es bentlakasba laktam igy keveset tudtunk talalkozni, miutan kijartam a foiskolat hazakellett mennem de ket hetig birtam csak, teljesen kikeszitett.. igy osszepakoltam es kijottem kulfoldre:) sajnos ok nem igazan fognak valtozni vagy csak valami nagy dolognak kell tortennie h ez megessen.., anyukadhoz ne mehetsz lakni? ha nem akkor suli utan mindenkep koltozz el persze ahoz dolgoznod is kell de ha masnak sikerult neked is fog! teljesen megertem, hogy erezheted most magad:(
2012. aug. 10. 22:42
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, anyukámhoz egyéb okok miatt lehetetlen költöznöm, nagymamám pedig már csak egy van aki 1házzal lakik arrébb tőlünk úgy h az nem lenne megoldás, annyira esetlennek érzem magam h fogjam magam és elköltözzek lassan én is úgy érzem nincs más megoldás,de már gyűjtögetek rá egy ideje,most nyáron dolgozom is de nem kapok valami sokat.. iskola mellett meg nemtudom h tudnám megoldani a munkát is meg h még tanuljak is.. lassan én is úgy érzem nincs más megoldás
2012. aug. 10. 22:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Mi van ha elmész a polgármesteri hivatalba, és ott hátha tudnak valami anyagi támogatást nyujtani, amig tanulsz.

Még nem történ velem ilyen csak egy ötlet de proba szerencse.

2012. aug. 10. 23:10
 8/13 anonim ***** válasza:

esti tagozaton is elvégezheted a gimit.

igy még melózni is tudsz,és a tanulás is megmarad.

az estiben a tanárok is elnézőbbek,ha tudják,hogy dolgozol.

tudom,tapasztalat :)

3. válaszoló voltam.

2012. aug. 10. 23:39
 9/13 anonim válasza:
Családsegítő központ elmondod hogy nem akarsz vele lakni ls keresnek neked "új szülőket"
2012. aug. 11. 00:19
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló volt anyám.

A költözés nem old meg semmit.

Apád egyszerűen fanatikus, és ha jól tippelek, semmilyen kritikát nem visel el, és néha kicsit gyerekes is.

Az ő igazán kívül azért nem visel el másikat, mert az veszélyezteti a kiépített világát.

Ne menj bele a veszekedésbe, erre ennyit lehet tanácsolni,de ne is menekülj előle. Ami a legfontosabb, te maradj higgadt.

Koleszba nem tudsz amúgy menni?

2012. aug. 11. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!