Nem bírom tovább! Mit tegyek?
Párommal 1,5 éve vagyunk együtt. Kb. 1 hónapja kezdődött, hogy nagyon megváltozott. Állandóan csak belém köt, beszólogatott és bunkó módon viselkedett velem. Egy kedves szava nincs hozzám. Akkor ráfogta arra, hogy munkahelyi gondjai vannak és elnézést kért, hogy rajtam vezeti le a feszültséget. De azóta sem változott semmi. Most már ott tartunk, hogy azt veszem észre rajta, ahhoz sincs kedve hogy velem legyen. Nem akar semmi közös programot, ha mégis elmegyünk valahova nézegethetem a savanyú képét. Azóta is bután beszél velem, sőt mostanában már szex is alig van, ha mégis van az sem olyan mint régebben...(mintha érzelem nélkül szexelne velem, úgy érzem)
Más többször kifakadtam, hogy mondja már el mi történt vele. Ne fogja a munkára, mert nem hiszem el. Sírva könyörögtem neki, hogy legyen őszinte, ha már nem szeret mondja meg. Túlélem, de azt ahogy bánik velem, azt nem. Azt mondta szeret, és maga sem tudja mi van vele, de elege van mindenből és az egész életéből. Azt érzi nem jut sehova, soha nincs elég pénze stb. (Szerintetek lehetséges, hogy ez a baja vagy van valami amit eltitkol előlem???)
Arra is gondoltam már, hogy van másik nő vagy esetleg megcsalt. Azt mondta nem csalt meg és nincs is másik nő, nem is kell neki.
Csak magányra van szüksége. (De nem hiszem el neki.
A megérzéseim mást súgnak.) Mondtam, ha szünetre van szüksége, szakítani akar mondja meg és ne kínozzuk egymást. Mert nekem ez a ridegség, elutasítás nagyon fáj.
Azt mondogatja, hogy ilyenről szó sincs, de maga sem tudja megmagyarázni mégis mi baja van. (Nem lehet, hogy csak nem akarja elmondani?) És ilyenkor úgy csinál, mintha nem lenne semmi probléma nem hajlandó beszélni róla. Megpróbál kedves és figyelmes lenni, de látszik rajta hogy csak megjátssza magát.
Azt is mondta már, hogy majd elegem lesz és szakítok vele. Kérdeztem, hogy ezért csinálja? Azt válaszolta, "csak viccelt."
Nem tudom mit gondoljak, mert a "csak vicceltem" mondatai mind szakításra utalnak.
Mit tegyek? Faggatózzak tovább? Hagyjam békén?
Ha szakítani akar, miért nem tudja megmondani???
Adjatok tanácsot!
Szerintem nem szakítani akar, a tünetek alapján lehet, hogy tényleg csak kivan az anyagi és egyéb bajok miatt.
Adj időt, türelmet neki és azt éreztesd, mellette állsz, akkor meg fog nyílni.
Az én párom is ilyen volt,amikor anyagi gondjai voltak.Annyiban más,hogy a saját vállalkozását fejlesztette,nem tudott semmi másra koncentrálni.Én is úgy éreztem,hogy nem akar velem lenni,de közben önmagával hadakozott.Ő nagyon sokat dolgozik és meg lett az eredménye.Sokkal többet tudd velünk foglalkozni,és már nem érzem azt,hogy nem akar velem lenni.szegény volt,és az volt a célja,hogy kitörjünk a nyomorból.Őt a nincstelenség,tette ilyené mint a te párodat.Ez a saját tapasztalatom,de az nem biztos,hogy nála is ez van.
27/N
Már elnézést. De azért mert valakinek anyagi vagy lelki gondjai vannak még nem jogosítja fel arra,hogy abba az emberbe rúgjon bele aki szereti,és mellette áll,támogatja. Ha valakinek gondja van az is tud emberséges lenni, legfeljebb megmondja a párjának,hogy "édesem,pár napig magamban maradnék,mert sík ideg vagyok.." Ilyen esetben a párja csendben meghúzza magát..De nem bántják sem testileg sem lelkileg..
Én is szoktam ideges lenni.Én ilyenkor nem a barátnőmön vezetem le,aki főz rám, mos rám, akinek szintén lehetnek gondjai,hanem elmegyek futni..
Lehet emberségesen is viselkedni másokkal főleg azokkal akiket szeretünk
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!