Kikészít a lányom! Nem bírom tovább. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az anyja 2 hétig nem lesz itthon és még csak az 5. napnál járunk. Amikor itthon van a feleségem akkor minden teljesen más. Próbálok türelmes lenni de nem lehet lefárasztani sehogy, ha nem alszik akkor megállás nélkül beszél hozzám egész nap és már idegesít. Hiába kérem meg, hogy játsszon egy kicsit egyedül pár percen belül megint mellettem van és beszél az 5 éves kislányos dolgokról, ha pedig észreveszi hogy nem figyelek rá akkor megsértődik vagy elkezd sikítani. Direkt elviszem a játszótérre, barátnőihez, állatkertbe, játszok vele és mégis ilyen. Nem fárad el. Sose volt ilyen, amikor az anyja itthon van nem beszél velem ilyenekről és másabb. Olyan lapokat firkál össze amiket nem lenne szabad, eltünteti a dolgaimat (ezeket régebben is csinálta de leszokott róla). Valamelyik este áthívtam 3 haveromat és meccset néztünk és a lányom olyan volt mint egy kisebb házisárkány pedig nem voltunk hangosak. Aranyos, meg szeretem tényleg de nekem ez már sok. Nem bírom egész nap a vékony hangját hallgatni és az olyan dolgokat amiket ő mond. Anyámék jövőhét szerdáig nincsenek, a feleségem szülei meg messze laknak. Mit csináljak?
gondolj arra hogy a feleséged ezt csinálja egy életen át
2012. júl. 14. 20:17
2/31 anonim válasza:
Az olyan lapokat el kell tenni,ne férjen hozzá:)nem bírod a vékony hangját?Hát képzeld anyukának is biztos csacsog egész nap.:)Sok vagy nem sok ezt vállaltad:)Ne anyudékra meg anyóséknak akard lekoccolni.A Te kislányod hát szokj hozzá.Sok nő nap mint nap ezt csinálja hallgatja még sem nyafog,és eszébe se jut lekoccolni másokra
2012. júl. 14. 20:21
3/31 anonim válasza:
Kebzeld el ha a lanyod beteg lenne valami amit nem tudnanak meggyogyitani es elveszitened,gondolj bele akkor azt kivanad hogy bar csak ott lenne melleted es mondana egesz nap,szerintem inkabb orulnod kellene. szuleim el valtak es azt gondolom hogy bar csak lett volna apu is akinek mondhattam volna neha valamit. Becsuld meg a lnyod es orulj neki.
2012. júl. 14. 20:22
4/31 anonim válasza:
Te vállaltad.
2012. júl. 14. 20:23
5/31 anonim válasza:
Hát ilyen apának lenni. :D
2012. júl. 14. 20:23
6/31 anonim válasza:
Ezért nem engedném fűnek fának hogy szülő legyen..más meg egy életen ár vár egy gyerekre.
2012. júl. 14. 20:25
7/31 anonim válasza:
*át
2012. júl. 14. 20:25
8/31 anonim válasza:
Üdv a való életben kedves apuka! Fel kell nőni a feladathoz. A gyerekek ilyenek.
2012. júl. 14. 20:42
9/31 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy nem szeretem. Gondolom ez egészséges egy gyereknél. De akkor is, 24 órából vagy 14-et mellettem tölt. Talán hogyha már régebb óta így lenne akkor nem zavarna ennyire, de nem vagyok ehhez hozzászokva mert nem voltunk soha egyedül hetekig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!