Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor hogyan tovább?...

Most akkor hogyan tovább? Többi lent.

Figyelt kérdés

A férjemmel elég rossz a viszonyunk(nincs szex, semmi nem érdekli ami velünk/velem kapcsolatos), az elmúlt 3 napban kezdett egy ici-pici remény lenni a javulásra, 5 hós a fiúnk.

Mindenre sajnálja a pénzt ami rám vagy a fiára kell, bezzeg a lovaira, meg anyósomék zsebét tömni mindig van pénzünk.

Eladott valamit, kapott 40ezer Ft-ot, amit apósnak adott pónikocsira, nekem meg 2 használható ruhám van(1 póló, 1 nadrág egy ilyen overál).

Ma elmentek megvenni a kocsit, nem elég, hogy a férjem tankolt, még vitt 20.000Ft-ot, hátha nem elég a 40.000Ft, holott apósomé lesz a pónikocsi..

Azt mondta, amikor indoklást vártam, hogy szülés előtt adtam 100.000Ft-ot..(akkor még 80 volt és én azt a pénzt sem láttam, ráadásul a szülésemet is én fizettem..)

Felújítunk, de nem tudjuk befejezni, mert "nincs pénz az anyagra", a gyerekre csak én és a szüleim költenek(kisegítenek, ha elfogy a GYES-em..), magamnak akkor tudok ruhát venni, ha valamelyik szülőm ad rá, vagy a hónapban a keret úgy engedi.. Egy csokit sajnál tőlem...

Meddig lehet ezt még tűrni? Hogyan tovább??

2012. júl. 9. 18:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
42%

Valahol nem érzed magad hibásnak, hogy összeálltál vele és szültél neki??? Biztos nem egyik napról a másikra lett ilyen.

Ilyenkor igaz a mondás: Minnél több ven valakinek annál fukarabb!

Egyébként, melyik próblémát tekinted a súlyosabbnak : a "testi kapcsolattal" összefüggőt, vagy az anyagi dolgokat?

Hány évesek vagytok?

2012. júl. 9. 18:51
 2/20 A kérdező kommentje:

Amíg nem volt a baba, minden rendben volt.

Fiatalok vagyunk még.

Egyértelműen a testi és lelki kapcsolat megromlása a rosszabb..

2012. júl. 9. 18:53
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
hagyd el a fenébe, nincs itt min rágódni, ha még mindig nem a gyereke és te vagy az első, hanem anyuciék....
2012. júl. 9. 18:54
 4/20 anonim ***** válasza:
80%
hány évesek vagytok?
2012. júl. 9. 18:54
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
A megoldás számomra egyértelmű és a Napnál is világosabb: akármennyire is nehezebb lesz a gyerekeket egyedül nevelni (minden szempontból), hagyd ott a férfit... az ilyen pasi nem érdemel nőt...
2012. júl. 9. 18:56
 6/20 anonim ***** válasza:
40%

De mivel indokolja, hogy nem akar "kielégíteni"?

Nem lehet, hogy szülés után maradt némi felesleg rajtad?

2012. júl. 9. 18:57
 7/20 A kérdező kommentje:

Sokat híztam, de mindig is azt mondta, hogy vékony vagyok és szerinte így most jó...

18N/24F

2012. júl. 9. 18:58
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

6. vagyok!

Illetve nem lehet, hogy Ő mással - máshol elégíti ki az "igényeit?

2012. júl. 9. 18:59
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem valószínű, vagy a földeken csinál valamit, vagy az udvarban a lovakkal van..
2012. júl. 9. 19:00
 10/20 anonim ***** válasza:
84%
Ez az egész nem korfüggő.Biztos azt hiszi, egész nap otthon vagy,minek neked ruha?Nekem szerencsémn van,olyan a férjem, hogy a nincsből is nekem vesz.Ha csak kiejtek valamit a számon, már gondolkodik is, hogy vehesse meg nekem.Persze itt nem nagy dolgokra gondolok, max. 1-2 ezres tételben.Neki első vagyok én meg a gyerekek, aztán utána ő, meg a szülei.De ezt meg lehet beszélni,nem kell egyből válni.Meg kell neki mondani, ezt meg ezt szeretnéd, üljetek le, számoljátok ki, hogy lehetne megoldani.Mellesleg, ha nincs normális ruhád, és sz22arul érzed magad a bőrödben ő sem fog vonzónak találni.
2012. júl. 9. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!