Most akkor hogyan tovább? Többi lent.
A férjemmel elég rossz a viszonyunk(nincs szex, semmi nem érdekli ami velünk/velem kapcsolatos), az elmúlt 3 napban kezdett egy ici-pici remény lenni a javulásra, 5 hós a fiúnk.
Mindenre sajnálja a pénzt ami rám vagy a fiára kell, bezzeg a lovaira, meg anyósomék zsebét tömni mindig van pénzünk.
Eladott valamit, kapott 40ezer Ft-ot, amit apósnak adott pónikocsira, nekem meg 2 használható ruhám van(1 póló, 1 nadrág egy ilyen overál).
Ma elmentek megvenni a kocsit, nem elég, hogy a férjem tankolt, még vitt 20.000Ft-ot, hátha nem elég a 40.000Ft, holott apósomé lesz a pónikocsi..
Azt mondta, amikor indoklást vártam, hogy szülés előtt adtam 100.000Ft-ot..(akkor még 80 volt és én azt a pénzt sem láttam, ráadásul a szülésemet is én fizettem..)
Felújítunk, de nem tudjuk befejezni, mert "nincs pénz az anyagra", a gyerekre csak én és a szüleim költenek(kisegítenek, ha elfogy a GYES-em..), magamnak akkor tudok ruhát venni, ha valamelyik szülőm ad rá, vagy a hónapban a keret úgy engedi.. Egy csokit sajnál tőlem...
Meddig lehet ezt még tűrni? Hogyan tovább??
Valahol nem érzed magad hibásnak, hogy összeálltál vele és szültél neki??? Biztos nem egyik napról a másikra lett ilyen.
Ilyenkor igaz a mondás: Minnél több ven valakinek annál fukarabb!
Egyébként, melyik próblémát tekinted a súlyosabbnak : a "testi kapcsolattal" összefüggőt, vagy az anyagi dolgokat?
Hány évesek vagytok?
Amíg nem volt a baba, minden rendben volt.
Fiatalok vagyunk még.
Egyértelműen a testi és lelki kapcsolat megromlása a rosszabb..
De mivel indokolja, hogy nem akar "kielégíteni"?
Nem lehet, hogy szülés után maradt némi felesleg rajtad?
Sokat híztam, de mindig is azt mondta, hogy vékony vagyok és szerinte így most jó...
18N/24F
6. vagyok!
Illetve nem lehet, hogy Ő mással - máshol elégíti ki az "igényeit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!