Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor hogyan tovább?...

Most akkor hogyan tovább? Többi lent.

Figyelt kérdés

A férjemmel elég rossz a viszonyunk(nincs szex, semmi nem érdekli ami velünk/velem kapcsolatos), az elmúlt 3 napban kezdett egy ici-pici remény lenni a javulásra, 5 hós a fiúnk.

Mindenre sajnálja a pénzt ami rám vagy a fiára kell, bezzeg a lovaira, meg anyósomék zsebét tömni mindig van pénzünk.

Eladott valamit, kapott 40ezer Ft-ot, amit apósnak adott pónikocsira, nekem meg 2 használható ruhám van(1 póló, 1 nadrág egy ilyen overál).

Ma elmentek megvenni a kocsit, nem elég, hogy a férjem tankolt, még vitt 20.000Ft-ot, hátha nem elég a 40.000Ft, holott apósomé lesz a pónikocsi..

Azt mondta, amikor indoklást vártam, hogy szülés előtt adtam 100.000Ft-ot..(akkor még 80 volt és én azt a pénzt sem láttam, ráadásul a szülésemet is én fizettem..)

Felújítunk, de nem tudjuk befejezni, mert "nincs pénz az anyagra", a gyerekre csak én és a szüleim költenek(kisegítenek, ha elfogy a GYES-em..), magamnak akkor tudok ruhát venni, ha valamelyik szülőm ad rá, vagy a hónapban a keret úgy engedi.. Egy csokit sajnál tőlem...

Meddig lehet ezt még tűrni? Hogyan tovább??

2012. júl. 9. 18:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ha a földeken van akkor másnap elvisz megmutatja a "mesterművét", szóval tuti, hogy nem mással foglalkozik akkor sem..
2012. júl. 9. 19:01
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, tudom.

Egyébként próbáltam már annyiszor leülni vele. De mindig megértetni velem, hogy én vagyok a hülye és túldramatizálom... Pedig meg tudom mutatni, hogy mennyi a havi jövedelmünk, mennyi amit ránk költ és mennyi amit a "hobbijára.."+anyósékra...

2012. júl. 9. 19:03
 13/20 Shaddark ***** válasza:
82%

A férjed még nem férfi csak egy kisfiú aki még nem ért meg családalapításra.

A családja nem ti vagytok, leragadt a réginél akik nem eresztik.

Hagyd ott, ha van esze (meg szíve) utánatok megy.

Semmiképp ne maradj az anyós/após közelében, hacsak nem akarsz cselédsorsot magadnak életed végéig.

Tornázz, adj magadra, foglalkozz magaddal amennyit tudsz a gyerek mellett.

És mindenképp költözz, mondd meg neki választhat, az új család vagy a régi, a kettő nem megy eggyütt mert neked egéssz ember kell aki férfi, családfő és nem egy félember .

2012. júl. 9. 19:14
 14/20 anonim válasza:
82%
Válj el ettől a szerencsétlentől !
2012. júl. 9. 19:23
 15/20 anonim ***** válasza:
41%

Nem olvastam el a komikat csak az elsőt.Ezt annyira bírom,hogy akkor miért szültél neki meg a stb......Mert szereti bas.dmeg azért.

Na a vlaszom.Velünk is ez volt annyi külömbséggel,hog nem volt gyerek.Nekem egy bugyi nem jutott az anyjáéknak bármi.Jártattam én a számat, magamba sírtam ,elegem volt a világból abból,hogy én mosok, főzök, takarítok rá én vagyok vele jóban-rosszban ,anyuciék meg tartották állandóan a kis markukat.Ha az apósom kórházba került természetesen nekünk kellett ide-oda szaladgálni,mert mi lakunk pesten,nekünk kellett orvost mindent fizetni,mert nekünk van pénzünk, nekünk kellett lerohanni ha kellett hajnali 3-kor ,merthogy megfájdult anyós vagy após körme.Elakartam már hagyni olyan szinten volt a kapcsolatunk,de ott volt az ,hogy ennek ellenére szerettem.És sajnos egy sajnálatos eseménynek kellett történnie.hogy rájöjjön arra,hogy a kedves családja kihasználja keményen.Ez így ment 8 évig utána született meg a kisfiunk és 2 hónapos volt mikor a páromnak bekellett mennie börtönbe 12 hónapra kisebb értékre elkövetett csalás miatt.A családja mint akik meghaltak.A telefont nem vették fel rám nemhogy meglátogassanak a pici babával.És kijött 12 hónap múlva megjelentek mintha minden rendben lenne de nem szóltam én egy szót sem csak magamba dühöngtem,hogy hogy lehetnek ennyire pofátlanok.És mi kellett volna nekik?Természetesen pénz!!!Kell új konyha szekrény,ez ment tönkre az ment tönkre de hálistennek a páromnak ez kellett mégha ez is volt az ára,hogy rájöjjön arra,hogy kik is rokonai.Na azóta egy gyufaszálat nem tudnak tőle kicsikarni.Ennek már 4 éve.Most én vagyok a rossz,mert hogy bekavartam !!!Nem baj haragudjanak ráérnek :D

2012. júl. 9. 19:27
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Már feltettél múltkor egy hasonló kérdést, igaz?

Akkor is azt javasoltuk, hogy válj el, és kezdj új életet. Nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy tönkretedd magad, és a gyerekedet.

Kapni fogsz segítséget, és ha a szüleidre is számíthatsz, ha jól emlékszem apukádra, akkor azonnal költözz el!

2012. júl. 9. 20:01
 17/20 A kérdező kommentje:

Igen utolsó.

Apuék nyaralni vannak, vasárnap éjjel érkeznek, hétfőn költözök.

Köszönöm a válaszokat!

2012. júl. 9. 20:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Szegény. Szerintem próbálj másik férfit keresni. Ennél bárki csak jobb lehet.
2012. júl. 9. 22:29
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Tegnap beszélgettünk nem keveset, változást ígért. Meddig várjak a "csodára", már ha erre van esély?

Tegnap nagyon aranyos volt, hozott csokit, sőt, egész délután velünk volt, de ma már volt egy két "megjegyzése"..

2012. júl. 11. 18:41
 20/20 anonim ***** válasza:

Te egy 18 éves naiv lány vagy, a férjed pedig 24 évesen még kisfiú, aki azt gondolja, hogy a pénzt, amit ő keresett meg azt arra költi, amire akarja, te meg teremtsd elő magadnak a pénzt, ha akarsz valamit, ő még a gyerekéről sem képes gondoskodni. Szánalom.

Nagyon sajnálom a helyzetet, én a helyedben azonnal lelépnék a szüleimhez. Hátha kicsit észhez térííti.

2012. júl. 11. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!