Mit csináljak apámmal?
Figyelt kérdés
Apám ma felhívott(kb. 1hónap után),hogy lemondta a telefonelőfizetésem.Nagyjából 9-10 hónapja nem fizet gyerektartást,a telefon volt az egyetlen.Amióta az új barátnőjével albérletbe költöztek,amit a barátnője fizet,sosem keres,mindig arra hivatkozik,hogy nincs pénze,kamion sofőr és nem keres rosszul.
Amikor eltervezem,hogy beszélni fogok vele,mindig megsajnálom,de nem tudom hogy miért.
Mit tehetnék?köszönöm a segítséget!16L
2012. aug. 10. 19:42
1/7 anonim válasza:
Menj el dolgozni és ne apucit pumpold pénzzel.
2/7 anonim válasza:
apuci fizessen már szépen gyerektartást a 16 éves még feltehetően tanuló lányáért....nem csak megcsinálni kell a gyereket kedves első
3/7 A kérdező kommentje:
Nem pumpolni akarom,csak tudod rosszulesik hogy nem keres soha és mindig a pénzre fogja,pedig ha egyszer felhívott volna csak úgy megkérdezni hogy mi van velem...nyaralni voltak és még egy csokit sem hozott nekem...
2012. aug. 10. 20:01
4/7 anonim válasza:
Hát nem tudom :/ Próbáld megbeszélni vele a dolgot,mondd neki hogy kicsit többet is törődhetne veled. (Persze nem pont a pénz miatt.)
5/7 anonim válasza:
Ne sajnáld, ő sem sajnál téged.Ő csinált téged nem te őt,nem kérted az életed kaptad.Főleg ha jól keres és elfelejtkezik arról nem vagy fényevő,neked az a dolgod tanulj,neki meg az gondoskodjon rólad.Kerits rá lehetőséget hogy ketten beszélgessetek, és mondd el neki mi az ami neked fáj.Nem kell szívbajosnak lenni.ha ő nincs rád tekintettel akkor nyisd fel a szemeit ideje lenne felnőnie apává
6/7 anonim válasza:
Ne érdekeljen, itt anyukádnak kéne bírósághoz fordulnia gyerektartás miatt, elvégre ez jár utánad! Egy gyerek felelősséggel is jár, nem is értem az ilyen hozzáállást...
Beszélj Anyukáddal!
7/7 anonim válasza:
Ezekkel a dolgokkal édesanyádnak kellene foglalkozni, nem neked. Neki pedig már rég fel kellett volna jelentenie apád, amiért nem fizet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!