Nem bírom már?! 15/f
Figyelt kérdés
Az apám folyton káromkodik, még akkor is, ha jó kedve van. Nagyon rossz hallgatni, és már a 3 éves öcsém is megtanulta azokat a trágár szavakat. Ez tavaly nyár óta van így, amióta járt egy cigány nőhöz. (ennek már vége) Hogyan szoktassam le erről a beszédről?2012. aug. 22. 20:26
1/12 anonim válasza:
ilyen a világ öcsém 6 éves unokaöcsém múltkor: gyere már be mi a faszt csinálsz? mert NFS undergroundba nemtudott levinni egy pályát.. XD
2/12 A kérdező kommentje:
Most éppen sakkozik a gépen, és ide hallom a szobámba, hogy káromkodik. :(
2012. aug. 22. 20:32
4/12 A kérdező kommentje:
Azért nem szeretnék "siket" életet élni, és ettől még nem fog az apám megváltozni.
2012. aug. 22. 20:39
5/12 anonim válasza:
Öszintén megmondom amit gondolok :
Apádat megkéne (szószerin) csapkodni hogy kapjon már az eszéhez . A családja nem azért van hogy cigá**okhoz járjon kú*ni.
Vagy ha Muterod nembirja (és amit irsz nagyon ugy tünik nem birja , saját férje megcsalja) tegye ki a szűrét sőt, ha veszélyt jelent a gyerekeire jelentse fel a gyámügynél .
Egyébként én apám is ilyen volt (csak mellé még alkesz meg drogos) , én kicsit rosszabul jártam 15éves koromra énis drogoztam hogy elfelejcsem apám . Azóta amióta kitette muterom persze megjavultam ..
6/12 A kérdező kommentje:
Csak az én muterom többször megbocsátott neki, pedig úgy pofonvágta őt az utcán (is), hogy feldagadt az arca. Sokat sírt, 2 alkalommal költözött el a nagyszüleimhez, mégis visszament. És az apám tavaly nyártól ilyen.
2012. aug. 22. 20:43
7/12 anonim válasza:
MEGÜTÖTTE?
Bántalmazás , irány rendőrség feljelenteni ..
ezt csinálta multkor az a kubai exvalóvilágos is , ugyhallom leis fogják érte csukni ..
8/12 A kérdező kommentje:
Én ugyan nem jelenthetem fel, és az anyum nem is akarja. Akkor se jelentette fel, amikor megütötte. Én ezt nem értem...
2012. aug. 22. 21:08
9/12 anonim válasza:
Esetleg próbáld azt hogy telóval felveszed mit apád leművel , ha veszélyt jelent a gyerekeire azonal elvesznek tőle , anyukádat nemis értem .. simán csak kikéne raknia a szűrét.
10/12 A kérdező kommentje:
A másik probléma, hogy az apám szüleinek a nevén van a ház. De már nem fordul elő, hogy megüti. Legalábbis én már nem látom, de a káromkodás már az agyamra. Az anyum szüleinél is megcsinálta a fesztivált még tavaly.
2012. aug. 22. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!