Külföldre megy a barátom. Szakítanátok vagy maradnátok?
Fél éve vagyunk együtt. Nagyon jó a kapcsoltunk. Ő az építőiparba dolgozik,sajnos van,hogy egyik nap van munkájuk másik nap nincs! Most 2 hete nem tud dolgozni,de a számlákat ugyanúgy kellene fizetni.
Az apja és a testvére külföldön dolgozik és oda fog kimenni Németországba.Bejelentett munka lesz 460.000 forintot fog keresni. Egy hónapba egy hetet fog velem itthon lakni,a többit külföldön tölti.
Nekem még 2 évem van az iskolából,van német középfokú nyelvvizsgám ebből mire végzek a sulival felsőfokú lesz.
Ő azt mondta,hogy semmiképp nem szeretne szakítani,merthogy velem tervez,de muszáj elmennie innen,mert jövő hónapba már egy pár zoknira sem lesz pénze.
Azt szeretné,hogy ő most kimegy,ugye havonta itthon vagyunk egy hetet együtt,és ha én végzek a sulival már költözhetek is ki hozzá,ő addig elintézi a lakást meg az ilyen dolgokat,amint megkaptam a bizonyítványt küldi is a jegyeket.
Ti folytatnátok ezt a kapcsolatot és legyőznétek a távolságot vagy szakítanátok?
22/L 27/F
Ha szereted, akkor eszedbe se jusson! Menj vele!
Én két évig éltem távkapcsolatban (10.000 km-re tőlem dolgozott, csak telefon volt és levelezés, évente egyszer jött haza 10 napra), kibírtuk. Aztán kiment külföldre és én is mentem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!