Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külföldre megy a barátom....

Külföldre megy a barátom. Szakítanátok vagy maradnátok?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt. Nagyon jó a kapcsoltunk. Ő az építőiparba dolgozik,sajnos van,hogy egyik nap van munkájuk másik nap nincs! Most 2 hete nem tud dolgozni,de a számlákat ugyanúgy kellene fizetni.

Az apja és a testvére külföldön dolgozik és oda fog kimenni Németországba.Bejelentett munka lesz 460.000 forintot fog keresni. Egy hónapba egy hetet fog velem itthon lakni,a többit külföldön tölti.

Nekem még 2 évem van az iskolából,van német középfokú nyelvvizsgám ebből mire végzek a sulival felsőfokú lesz.

Ő azt mondta,hogy semmiképp nem szeretne szakítani,merthogy velem tervez,de muszáj elmennie innen,mert jövő hónapba már egy pár zoknira sem lesz pénze.

Azt szeretné,hogy ő most kimegy,ugye havonta itthon vagyunk egy hetet együtt,és ha én végzek a sulival már költözhetek is ki hozzá,ő addig elintézi a lakást meg az ilyen dolgokat,amint megkaptam a bizonyítványt küldi is a jegyeket.

Ti folytatnátok ezt a kapcsolatot és legyőznétek a távolságot vagy szakítanátok?

22/L 27/F

2012. aug. 21. 17:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ha szereted, akkor eszedbe se jusson! Menj vele!

Én két évig éltem távkapcsolatban (10.000 km-re tőlem dolgozott, csak telefon volt és levelezés, évente egyszer jött haza 10 napra), kibírtuk. Aztán kiment külföldre és én is mentem vele.

2012. aug. 21. 21:12
 22/22 anonim válasza:
Van egy lány, akit szeretek... Sajnos nem lehetek vele... De ha azt mondanák hogy egy évig havonta egy napot lehetek vele, és addig semmi lánnyal nem lehetek, az is SIMÁN kibírnám... Ha van rá garancia hogy az 1 év leteltével is szeretni fog és hűséges marad.
2013. jún. 5. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!