Szakítanátok vele ezekért?
Másfél éve vagyunk együtt barátommal, de sok dolog nem hagy nyugodni.
Ő azt mondja, hogy sokáig szeretne velem maradni, szeret engem nagyon, sokszor fel is hív...
DE!
Nem is tudom, hol kezdjem... Ma pl. álltunk a tablójánál, nézegette a csajok képeit, és közölte, hogy közülük egy-kettőt meg ***khm khm...-na.
Alig-alig csókol meg, csak lenyom egy puszit.
Szex közben, ha elmegy...egy szó nélkül befejezi, felöltözik és elalszik, én meg mindig hoppon maradok.
Állandóan leszólja a ruháimat. pl.: "neked csak olyat ruhád van, ami veled egyidős?"
Hozzáteszem nem, de szeretem a retro ruhákat, szerintem stílusosak.
Öcsém nem egy szent gyerek, nem túl szófogadó. Egyszer rosszalkodott valamit, és hiába kértem, hogy hagyja abba, nem akarta. Erre barátom odament és megütötte. akkor még csak 5 éves volt.
Utálja a háziállataimat, a barátaimat is. Leszólja őket, hogy csúnyák, esetleg b*zik stb...
Anyura is állandóan megjegyzést tesz, pedig 2 helyen dolgozik azért, hogy eltartson minket.
Húsvétkor annyi volt a nagy locsolás, hogy wc-ről jövet, kézmosás után nem törölte meg a kezét és rám spriccelte a vizet "húsvétot, cica" szöveggel, körítésnek.
Sose mentünk együtt sehova, sőt... az évfordulónkon is én fizettem ki a kaját, én foglaltattam asztalt, ráadásnak meghívta 3.-nak az egyik haverját is...
Állandóan lehúz kajával, cigivel.
Egyszer már otthagytam, nem is olyan rég, egy hónapja kb, de én mentem hozzá vissza, amit azóta bánok kicsit, mert neki kellett volna próbálkozni a kapcsolatunk rendbehozatalával és nem nekem.
Szerintetek? 18/L
Igen, szerintem is hanyagold ezt a srácot.
A leírásod alapján elég bunkó (már bocsi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!