Szakítanátok? Többi lent
Először is együtt élünk 4 hónapja. Több mint 2 éve alkotunk egy párt. A kapcsolatunk az utóbbi időben eléggé elmérgesedett.
Mióta új munkahelye van azóta teljesen megváltozott. Lakótelepen élünk és szerintem egy férfinek is kell venni a részét a házi munkából. Úgy értem ne mindig csaj újságot olvasson. Mert itt az a napirend. Felkel bolt,evés, újság és utána semmi. Ha kertes házba élnénk ott is lenne olyan dolog amit meg kéne csinálni. Borzasztóan lusta és trehány. Ha jön valaki akkor sem érti miért kell összepakolni. Engem a rendre neveltek.
A másik ha valamin összekapunk hihetetlenül kiabál ami hát nem egy jó dolog lakótelepen a szomszédok mellett hisz hozzánk még a szomszéd kisbaba sírása is áthallatszik. Köpköd és olykor szid. Nekem már nagyon ciki ez a helyzet hogy lejárat. Csak a munka evés és újság ami érdekli.
Mit tennétek?
Szerintem meg egyszerűen csak melléütött és nem csaj újságot, hanem csak újságot akart írni.
Amíg nem éltetek együtt, nem kiabált, nem köpködött, nem veszekedtetek?
Erre mondják, hogy lakva ismeri meg az ember a másikat. Ha neked nem tetszik, hogy ilyen, akkor beszélgess el vele, ha nem változtat, akkor lapát. Egyébként a férfiak maguktól nem mindig tudják az ilyet, a szájukba kell mindent rágni.
Én mondjuk nem emiatt, hanem a köpködés miatt dobnám, de nagyon gyorsan.
Ne haragudj, hogy ezt mondom neked, de szerintem ebből semmi jó nem fog kisülni. Köpköd??? Micsoda viselkedés ez?
Együttéléskor derül ki, hogy valójában milyen is a másik.
Eddig szépen álcázta, hogy egy lusta, trehány ember.
Nem csak a te dolgod a lakást rendben tartani, együtt kell, közösen. Ez csak rosszabb lesz szerintem.
Persze, egy próbát megér, és üljetek le erről beszélgetni egymással, de én úgy hiszem, hogy ő ilyen ember, és túl sokáig nem tud elrejtőzni az álarc mögé.
Viszont azt te tudod, hogy elfogadod őt ilyennek, vagy pedig keresel egy olyat, aki megbecsül téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!